15.12.2015

Nysäkynnet: Hiekkaa leimoilla!Nysäkynsi saaga jatkuu! Tässäpä yksi helpoimmista koristelutavoista mun mielestä. Näyttävää, mutta ei vaadi silti välttämättä kovinkaan paljon aikaa. Kynsillä on siis China Glazen hiekkalakka Shell We Dance, joka kuivuu todella nopeasti, vaikkakin vaatii pari kolme kerrosta täyteen peittävyyteen. Hiekkalakan päälle leimasin Born Pretty Storen laatasta BP-15 Essencen mustalla leimauslakalla. Hiekkalakan päälle ei päällyslakkaa kannata laittaa, sillä hiekkamainen efekti häviää silloin kokonaan. Leimat kuitenkin pysyvät hyvänä suhteellisen pitkään hiekkalakan päällä ilman päällyslakkaakin. Kokokynnen koukeroleima sopii minkä tahansa pituisiin kynsiin! Koukerokuvioisten leimojen kohdistelustakaan ei tarvitse niin murehtia, sillä koukerot näyttää hyvältä ihan miten tahansa suunnattuna.

Miltä teidän mielestä leimakuviot näyttävät lyhyillä kynsillä? Mun mielestä toimivat hienosti. :)

7 kommenttia:

 1. Hyvin toimii! Lakkaus on kovin kaunis kokonaisuudessaan ♥

  VastaaPoista
 2. Aivan superihanat!! Pikkukuva jo ennenkuin avasin postauksen näytti houkuttelevalta, ja leimaukset tekstuurin päällä on kyllä mainiot. Sievä myös tuo China Glazen marjapuuron värinen lakka. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! Tuo China Glaze on kyllä tosi kaunis, eikä sen kimmellystä kokonaisuudessaan mitenkään vain pysty taltioimaan kuvaan.

   Poista
 3. Mun mielestä näyttää todella hienolta! Hiekkalakan päällä oleva leima on kyllä tosi hieno. Itse en vaan kestä tuota hiekkalakan pintaa kynsillä. Tekee mieli koko ajan repiä se pois =S

  VastaaPoista