21.12.2015

Joulutähdet


Lisää joulukynsiä kun vielä ehtii! Ei taidakaan kaikki ihan ehtiä ennen joulua eetteriin, mutta ei se mitään. Jouluhan on myös ensi vuonna. Mulle saapui Cesarsshopilta viime viikolla jo marraskuussa tilaukseen laittamani Messy Mansion Decal Work Mat, mutta kyseinen tilaus odotteli Clear Jelly Stamperin saapumista Suomeen. Maton saavuttua sitä piti tietysti heti testata ja päätinkin pitkästä aikaa tehdä leimasiirtokuvia. Kuvioksi valikoitui MoYoun Kaleidoscope 03 laatasta joulutähteä tai hiutaletta muistuttava kuvio. Leimasin kuvion matolle mustalla leimauslakalla ja aloin väritellä sitä ensin sisintä osaa tummemmalla punaisella China Glazen Cranberry Splashilla ja ulompia terälehtiä vähän vaaleammalla voimakkaan shimmerisellä punaisella China Glazen Elfin Aroundilla. Terälehdet väritin ympäriltä harmaaksi China Glazen Awakenilla, jotta punainen kuvio korostuisi, vaikka eihän nuo harmaat alueet paljoakaan jääneet näkyviin. Väritetyt kuviot kuorrutin vielä päällyslakalla ja annoin kuivaa. Kuivuneen lakkauksen irrotin varovasti matosta ja leikkelin hieman pienemmäksi, jotta se sopii paremmin kynnelle ja olisi ehkä helpompi laittaa. Leimasiirtokuvan asettelin punaisen pohjavärin päälle kosteaan lakkaan ja suljin kuvion kynteen pikakuivattavalla lakalla. Keskelle koristeeksi vielä kultainen niitti.


Muihin kynsiin otin värit tottakai siirtokuvissa käytetyistä lakoista. Etusormesta löytyy terälehdissä vaaleampana punaisenakin käytetty lakka China Glazen Elfin Around, johon tein liukua Coralin Las Vegas kokoelman lakalla Nevada (504). Samainen glitter löytyy koko kynneltä pikkusormesta. Pikkusormessa pohjalla taas China Glazen Cranberry Splash. Keskisormen tumma harmaa lakka on China Glazen Awaken, joka piti tottakai koristella myös kultaisin niitein, kun sitä kultaa jossakin muodossa muistakin kynsistä löytyy.

Näistä tuli yllättäen kivemmat kynnet, kun alunperin ajattelinkaan. Tuoko nimettömän kuvio teille mieleen joulutähden (se kukka tietysti)? :) Huomenna onkin luvassa SOblogien joulukalenteriluukku, joka aukeaa tässä blogissa, kannattaa siis ehdottomasti tulla kurkkimaan myös silloin! Luvassa on kaikkea kivaa!

2 kommenttia: