22.12.2015

LUUKKU 22: Maailman helpoimmat joulukynnet
SOblogeissa aukeaa tänään luukku numero 22. Jouluun on ihan pari yötä enää, joten eikö olekin jo aika laittaa kynnet koreaksi? Siksipä täältä löytyy maailman helpoimpien joulukynsien tutoriaali. Kuka tahansa pystyy kynnet tähän yllä olevaan tyyliin toteuttaa!ASKEL 1


Ensimmäisenä kynnet huolletaan uutta lakkausta varten. Viilaillaan jos tarpeen ja työnnellään kynsinauhat taakse. Lakkauksen pohjaksi laitetaan aluslakkaa, jotta kynnet eivät värjäydy ja lakkaus pysyy paremmin.


ASKEL 2


Lakataan pikkusormet ja etusormien kynnet punaisella. Itselläni lakkana käytössä China Glazen Adventure Red-Y. Kultaisella lakataan keskisormet ja peukalot. Itse lakkasin kultaisella hiekkalakalla, joka on China Glazen Angel Wings. Hiekkalakka ei ole mikään pakollinen valinta, vaan voit käyttää mitä tahansa kultaista lakkaa. Valkoisena lakkana käytin Essencen valkoista lakkaa ja sillä lakataan nimettömät. Tässä kohtaa voi jo laittaa värilakkojen päälle päällyslakkaa, mutta sen voi laittaa myös lakkausten siistimisen jälkeen.


ASKEL 3


Värilakkojen levityksen jälkeen kynnet on hyvä siistiä. Siistimiseen käytän asetonia ja ohutta sivellintä, mutta voit tietysti käyttää sitä tapaa, mikä tuntuu itselle omimmalta. Levitin itse siistimisen jälkeen myös pikakuivattavaa päällyslakkaa.


ASKEL 4


Seuraavaksi otetaan esille Dotting tool, jo aiemmin käytettyjä värilakkoja sekä jokin alusta, johon voit huoletta pudottaa pari pisaraa kynsilakkaa. Dotting tool eli pilkkutikku on nimenomaan pilkuttamiseen tarkoitettu kynä, jonka molemmissa päissä on metalliset pallot. Pallot voivat olla erikokoiset tai kuten omassani toinen suurempi kuin toinen. Mikäli et omista Dotting toolia, ei hätä ole tämän näköinen vaan voit pilkuttamiseen käyttää katkaistua hammastikkua/grillitikkua tai vaikka hiuspinniä. Mikä tahansa tikku käy, jolla saa pyöreähkön jäljen kynsilakalla aikaiseksi! Käytä siis mielikuvitustasi!


ASKEL 5


Nyt kun tarvittavat välineet ovat esillä ja lakkaa sopivalla alustalla, aletaan pilkuttaa Dotting toolilla. Ensin pilkutetaan isot punaiset pisteet ja niiden väleihin muutamia pienempiä punaisia pisteitä. Tässä kohtaa ei kannata vielä pilkuttaa kynsiä ihan täyteen vaan säästetään tilaa hieman myös kultaisille pisteille. 


ASKEL 6


Punaisten pilkkujen jälkeen Dotting tool puhdistetaan asetonissa tai kynsilakanpoistoaineessa ja vaihdetaan kultaiseen väriin. Samaan tapaan kuin punaiset tehdään ensin isot kultaiset pallukat ja sopiviin tyhjiin kohtiin vielä pienempiä kultaisia pisteitä. Kun pallukat on hieman kuivahtaneet voi koko komeuden kuorruttaa vielä päällyslakalla, jotta lakkaus on mahdollisimman pitkäkestoinen. Itse kun käytin hiekkalakkaa en päällyslakkaa enää tässä kohtaa laittanut, sillä hiekkamainen efekti katoaisi. 


VALMISTA TULI!***** ARVONTAA! *****Näin joulun kunniaksi voitais käynnistää myös arvontaa. Nyt heti käynnistyy arvonta täällä blogin puolella ja myöhemmin tänään vielä blogin Facebook sivuilla ja Instagrammissa. Kannattaa siis pysytellä kuulolla.

Palkintona kuvassa näkyvä setti erilaisia koristelutuotteita, joista osa on NailDatesta yli jääneitä koristelutarvikkeita ja osan olen sitten ihan omin rahoin ostanut.

Osallistuaksesi arvontaan sinun tulee olla blogini julkinen lukija täällä bloggerissa. Jos et ole vielä lukijani, niin voit liittyä lukijakseni blogini oikean reunan sivupalkista löytyvästä nappulasta. Lisäksi kirjoita kommenttikenttään sähköpostiosoitteesi, jotta saan sinuun yhteyden voiton osuessa kohdalle. Vastaa myös kysymykseen: Mitä olet toivonut joululahjaksi? Nämä kolme asiaa kun huolehdit kuntoon niin palkinto voi olla sinun! Osallistumisaikaa on tästä hetkestä 29.12.2015 klo 23.59 asti. Toimitan palkinnon vain Suomeen.12 kommenttia:

 1. Tykkään, yksinkertaiset mutta näyttävät kynnet. Ja toimii muutenkin kuin jouluväreissä.

  Toivoin lahjaksi mm. kynsilakkoja ja suklaata. Kohtapa sen näkee, tuleeko mitään. :D

  Hyvää joulua!
  backinreverieÖgmailÖcom

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, toimii varmasti myös monessa muussa tilanteessa kuin jouluna värejä muuttamalla! :)

   Poista
 2. kynsille@luukku.com
  Lahjaksi toivoin läppäriä, jonka olen jo saanut;D

  VastaaPoista
 3. Luen bloggerin kautta nimimerkillä eekku80
  eekku80@netti.fi
  Itselle en ole toivonut mitään mutta eka joulu pienen poikamme kanssa eli odotan hänen reaktioita kun saa lahjoja =)

  VastaaPoista
 4. Ehdottomasti mukana arvonnassa :)
  Joululahjaksi olen vain toivonut yhdessä oloa, hyvää ruokaa ja hyvää mieltä :)

  VastaaPoista
 5. Kiva lakkaus ja näyttävä vaikka onkin simppeli :) käytätkö muuten ihan puhdasta asetonia tuossa putsailussa? Onko siinä sun mielestä iso ero lakanpoistoaineeseen?

  Osallistun arvontaan: luen nimellä Enail, sähköposti on kynsin@Outlook.com ja joululahjaksi olen toivonut mm. piCture pOlishin lakkoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Käytän useimmiten ihan puhdasta asetonia putsauksessa. Ehkä niissä pieni ero on, että asetonilla varsinkin glitterit ja muut tujummat värit lähtee nopeammin irti. Käytän kyllä joskus paremman puutteessa miramen kynsilakanpoistoainettakin ja kyllä silläkin pärjää! Ei siis mikään maata mullistava ero kuitenkaan kyseessä.

   Poista
 6. mukana!

  viivi.korpela@hotmail.com

  VastaaPoista
 7. Uusia suksia jotka olen jo saanut :) Pinkit ja ihanat <3
  enxs22@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Toivoin joululahjaksi jotain lämpöistä ja söpöä vaatetta! Joku ihana oloasu ois kiva :)
  mirella93@live.fi

  VastaaPoista
 9. En nyt ole varma olenko julkinen lukija, kun tämä näyttää etten olisi vaikka aiemmin tuli jo ilmotus että olen.
  No kuitenkin toivoin joululahjaksi geelikynsi uunia + muita kynsi tarvikkeita ja ne sain.

  Mira.kelkka@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Toivoin lahjaksi mm. uutta puhelinta, vaatteita, kirjoja, lahjakortteja. kaljukeiju@gmail.com

  VastaaPoista