12.7.2015

NailDate tuotekassi
Lupailin edellisessä postauksessa kirjoittelevani seuraavaksi tuotekassin sisällöstä ja erityisesti kurkataankin siis mun omaan kassiin. Kaikki tapahtumaan osallistuneet saivat kotiin viemisiksi tuotekassit, jotka oli pakattu Sensationailsilta saamiimme ihaniin mustiin laukkuihin. Laukkujen päällä oli Cloettalta saamamme suklaalevyuutuudet, jotka eivät kasseihin sisälle enää mahtuneet!Kassien lisäksi Sensationailsilta tuli osallistujille kirkas ja värillinen geelilakka. Geelilakkoja ei olisi riittänyt molempia värejä meille kaikille ja ajattelimmekin, että tärkeämpää on tuotteiden riittävyys osallistujille, joten jätimme geelilakat kokonaan pois järjestäjien kasseista. Tästä syystä mulla ei näistä geelilakoista löydy kuvaa. Samainen maahantuoja laittoi meille lisäksi vielä Fing'rs:n koristelutuotteita ja omalle kohdalle osui tuommoiset eläimelliset siirtokuvat sekä vähän blingiä eri muodoissa. Nämä pääsevät taatusti itselläni kokeiluun!


Inkki Pinkin oli tarkoitus alunperin osallistua tapahtumaan tulemalla paikan päälle myymään ja esittelemään tuotteita, mutta valitettavasti se peruuntui. Inkki Pinkki lähetti kuitenkin jokaiseen kassiin pinkin pussukan, joka sisälsi kynsiteippiä, kynsitarroja, strasseja ja mikrohelmiä. Lisäksi saimme tapahtuman kilpailussa käytettäväksi erilaisia koristelutuotteita. Osa näistä yli jääneistä koristelutuotteista on tulossa arvottavaksi myöhemmässä vaiheessa! :)


Seuraavaksi sitten NailDatesta saamiini lakkoihin. Nämä Pierre Renen hiekkalakat tuli Face Helsingiltä. Näitä oli siis jokaisessa pussukassa viisi kappaletta ja itselleni osui alla näkyvät värit. Nämä oli kyllä iloinen yllätys, sillä tämä merkki on itselleni ihan vieras! Sattumusten kautta mulle tuli näitä vielä pari väriä lisääkin, mutta en ottanut niitä nyt samaan mukaan kuitenkaan. Värit näissä on mun mielestä ihanan herkullisia! Nämä ei kuitenkaan ole ihan sieltä hiekkaisimmasta päästä, mutta aika kivoja kuitenkin? Heti swatchattuani, en ollut näistä kovin innoissani, mutta kun oon näitä aikani tuijotellut, niin eihän ne hassumpia olekaan! Eikä mulla entuudestaan tämmösiä värejä oikeastaan ollutkaan.KoneHELSINKI osallistui tapahtumaamme kynsilakoin ja omasta kassista löytyi kaksi lakkaa. Näistä musta oli tuota uudehkoa Quick dry -sarjaa ja pinkki sitten taas näitä, joita on löytynyt jo pidemmän aikaa mm. Tokmanni ketjun liikkeistä.


Kassista oli myös pari merkkilakkaa. Zoya on Nailcitylta ja Orly sitten taas Miss Lis Oy:ltä. Nämä molemmat merkit oli itselleni vanhoja tuttavuuksia, mutta molemmat erittäin tykättyjä!


Seuraava tuote ei ole peräisin kassista, mutta halusin sen tässä kohtaa kuitenkin esitellä. Tämä nätti kaksivärinen Mistero Milanon kynsinauhaöljy on ostettu Fimaco Oy:lta, joka oli paikan päällä esittelemässä ja myymässä tuotteita. Tässä on nätin ulkonäkönsä lisäksi ihana semmonen karkkimainen tuoksu. Kuten kuvasta näkyy, niin tätä on jo vähän käytettykin!Tähän loppuun haluan vielä esittää erityiskiitoksen Virtahirvi verkkokaupalle tapahtuman tukemisesta!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti