15.7.2015

Vaihtelu virkistää!


NailDatessa pääsin toimimaan mallina ja mulle tehtiin yksi geelikynsi Kauneuskeskus LUX:n Marjoriinan toimesta Mosaic Nail Systemsin tuotteilla. Ennen tapahtumaa olin juuri käynyt samaisessa liikkeessä tuotekoulutuksessa ja innostus rakennekynsien tekoon vain vahvistui! Vähän on tullut pidettyä taukoa rakennekynsimaailmasta, joten taidot on päässeet vähän ruostumaan ja kynsien teossa vierähtikin useampi tunti! Syksyllä kuitenkin suuntaan täydennyskoulutukseen, jonka jälkeen rakennekynsiä tulee varmasti tehtyä enemmän myös muillekin kuin itselle. :)


Mosaicilla on oma tapa tehdä rakennekynnet ja tuo tapa on itselle ihan uusi. Sitä ei tosiaan vielä ole ihan kädestä pitäen opetettu, vaan tarkkaavaisesti yritin seurata vierestä ja kotona tartuin sitten siveltimeen yrittäen toistaa näkemäni. :D Harjoittelua on siis varmasti vielä edessä, enkä tietenkään väitä näitä kynsiä mitenkään täydelliseksi, mutta kyllähän jonkinlaista kehityskaarta on ehkä nähtävissä. Ainakin toivoa sopii. :D Ensimmäistä kertaa kokeilin myös kynsien pinssausta. Huomaako muut mitään kehityskaarta? :D Aiemmat geelikynnet löydät tästä, kyllä täytyy sanoa, että nuo aivan ensimmäiset julkaistut tekeleet hävettää melkoisesti, mutta kaikki aloittaa jostain?

Kynsien kärjissä on Mosaicin Stardust glitteriä sävyssä magenta. Kynsipedissä sävynä on Mosaicin Blush ja muutoin kynnet on rakennettu saman merkin kirkkaalla rakennegeelillä Crystalilla.

7 kommenttia:

  1. Vitsi muakin kiinnostaisi Mosaicin kurssit, mutta kun raha :(. Itse olen käynyt vain Cesarsilla Nailfixin yhden päivän kurssin ja muun törttöillyt keskenäni. Ei näillä taidoilla muille kynsiä tehtäisi mutta omien nakkien kanssa on mukava harjoitella. Tuo Stardust on muuten todella kaunista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kysyä jos voit maksaa osissa! Ei tunnu silloin niin pahalta, omalla kohdalla tuo onnistui. :) Mä oon käyny aiemmin tosiaan sen Cesarsshopin peruskoulutuksen, mutta diplomi on jäänyt suorittamatta välimatkasta johtuen. Lisäoppia kuitenki kaipaa ja oon tykänny kovasti mosaicin opetuksesta! Voittaa ihan sata nolla omaan makuun. :)

      Poista