7.6.2015

NailDate osa 1

NailDatesta on vierähtänyt noin viikon verran. Nyt onkin aika kertoilla vähän, mitä kaikkea puuhailimme siellä. NailDate järjestettiin 30.5.2015 Seinäjoen Ammattikorkeakoulun Framin Kampuksen kokoustiloissa.

Aloitettiin päivä lounaalla, jota varten olimme tuotantotiimin kesken tehneet ison pinon jauheliha- ja kasvispizzaa. Lisäksi tarjolla oli runsain mitoin salaattia kera lisukkeiden. Lounaan jälkeen pidettiin pieni tutustumiskierros ja laitettiin heti osallistujat lakkauspuuhiin pienen kilpailun muodossa. Kilpailussa ideana oli toteuttaa lakkaukset koristeluineen reilussa tunnissa annetuilla välineillä. Oli oikein mukana nähdä, miten erilaisia kynsiä syntyi samoista tarvikkeista! Lisää kuvia tapahtumasta ja kilpailukynsistä löydät NailDaten Facebook sivuilta!


Kilpailun jälkeen olikin kahvittelun vuoro. Cloetta oli lähettänyt meille tarjottavaksi uusia Sprinkle Black Raspberry Sparks -suklaalevyjä. Täytyy kyllä sanoa, että tuo suklaa vie ihan kielen mennessään! Lisäksi tarjolla oli vadelmahillodonitseja teemaan sopivin kuorruttein, pieniä suklaasuukkoja, mansikkavaahtokarkkitikkuja ja  tietysti sitä kahvia sekä muuta juotavaa. Namnam!


Kahvittelun jälkeen oli aika päästää ääneen paikalle saapuneet yritykset Fimaco Oy Äänekoskelta ja Kauneuskeskus LUX Lapualta. He olivat paikalla esittelemässä ja myymässä tuotteitaan.

Fimaco Oy
Fimacolta oli meille esittelyssä ihan uusi tuotemerkki Mistero Milano. Itse ihastuin heidän kaksivärisiin kynsinauhaöljyihin ja kotiutinkin niistä yhden herkullisen tuoksuisen yksilön! Saatte kuvaa tästä seuraavassa postauksessa, kun esittelen saadut/ostetut tuotteet. Myös kynsilakat houkuttelivat kovasti, mutta ehkä myöhemmin kokeilen niitäkin. Hinta ei ainakaan ollut paha!


Kauneuskeskus LUX oli esittelemässä meille Misshan ja Mosaic Nail Systemsin tuotteita. Kristel (vasemmalla) näytti meille erilaisia koristeluita geelimaaleilla tehtyinä. Marjoriina taas demosi meille miten tehdään geelikynsi alusta loppuun, sain kunnian olla mallina. Marjoriinahan on virallinen Mosaic Nail Systemsin kynsikouluttaja, joten jos löytyy innostusta opetella kynsien tekoa niin heillä se onnistuu! Olenkin menossa syksymmällä täydentämään omia kynsiopintojani Kauneuskeskus LUX:iin.


Yllä näette vähän kynnen teon vaihetta ja alla sitten lopputuloksen. Haluan kyllä ehdottomasti oppia yhtä hyväksi!
Tuote-esittelyiden jälkeen olikin aika jakaa tapahtuman goodiebagit, jotka esittelen paremmin tulevassa postauksessa. Tuotekassien jaon yhteydessä oli myös kirppistelyä. :) Huvittais kyllä järjestää vielä myöhemmin kesällä pelkkä kynsikirppis jossain päin Seinäjokea. jos siis kiinnostaa niin huikkikaa ihmeessä kiinnostuksestanne.


Alla vielä ryhmäkuvaa ja tietenkin se perinteinen kynsiympyrä!Tähän loppuun vielä ilmoitusmuotoista asiaa. Liityin mukaan SOblogeihin. SOblogien ideana on koota yhteen eteläpohjalaisia lifestyle- ja vapaa-aikablogeja. Pääsen siis tutustumaan muihin tämän alueen bloggaajiin ja oon siitä aika innoissani. :D Olenkin iloinen saadessani kunnian liittyä heihin. Merkkinä tästä löytyy allakin oleva logo blogini sivupalkista. Muihin Soblogeihin pääset tutustumaan Facebookin puolella tai osoitteessa www.sobloggaajat.blogspot.fi.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti