19.7.2015

Huoltoa

Huomaa, että postailen vähän tällee takautuvasti näitä kynsiä, kun enhän mä nyt ihan tosissaan näin nopeasti noita aiemmin postattuja geelikynsiä ole huoltanut, vaan väliä tais olla noin parisen viikkoa. Huollan omia kynsiä suht usein, koska en kestä sitä kasvurajaa, joka ilmestyy ihan liian nopeasti.


Halusin tällä kertaa semmoset kynnet, jotka olis ilman lakkaa ihan katselukelpoiset, mutta kuitenkin niin hillityt, että voisin lakata päälle lähes mitä vaan, ilman että vaikka alla olevat kuviot paistais ohuemmista lakoista läpi. Päädyin siis ihan vaan nudeen pienellä kimalluksella.


Näihin kynsiin testasin Mosaicin uutta Zephyriä, joka on puolipeittävä rakennegeeli samoin kuin aiemmissa käyttämäni Blush. Crystalia näissä kynsissä oli oikeastaan vain ohut kerros alla, sillä se kävi uhkaavasti loppumaan päin, mutta onneksi nämä näytti toimivan näinkin ihan näppärästi.
Zephyrin päälle sipaisin kerroksen Baehrin Rainbow Fine Glittergeeliä, josta kuva myös alla ja loppusilaus tietysti Top geelillä. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti