6.8.2015

Glam of Sweden - pääkallokynsilakat!Nyt on sitten ihan vimpan päälle päheitä kynsilakkoja! Glam of Swedenin kynsilakkaa pääkallon muotoisessa pullossa. Oon aika innoissani näistä. :D Oon haaveillut pitkään tämmösistä nähtyäni netissä vuosia sitten pääkallon muotoisia kynsilakkapulloja, mutta silloin aikani selviteltyäni jouduin toteamaan, ettei niitä ainakaan silloin saanut mitenkään tilattua Suomeen.

Sain Sonnelta vinkin jokunen viikko takaperin eräästä Mustasaarelaisesta liikkeestä nimeltä Ostajan Onni, josta löytyy pääkallokynsilakkoja! Pitihän sielä sitte aiva varta vasten lähteä käymään ja tehdä samalla semmonen pieni Vaasa-kierros. Hintakaan ei ollut lakoilla paha, muistaakseni maksoin näistä 1,90 euroa kappale. Neonkeltaisen ja -vihreän tosin jätin ostamatta, mutta näin jälkikäteen harmittaa. Olis vaan pitänyt napata mukaan nekin! :D Kyseisellä liikkeellä on myös nettikauppa, mutta näitä lakkoja en sieltä ikävä kyllä löytänyt. Muualla Suomessa näihin en tosiaan ole törmännyt, mutta saa vinkata jos tulee vastaan myös muita paikkoja!

EDIT: Muutamat ystävälliset kanssaharrastajat olivat laittaneet viestiä tuonne kauppaan ja nyt niitä saa myös nettikaupasta tilattua! Mahtavaa palvelua sanoisinko. :D Tilausta tehdessä lisätietoja viestikenttään kun kirjoittaa toivomansa värit, niin saa varmasti ne värit jotka haluaa. TÄSTÄ löytyy pääkallolakat.


Laadun puolesta mulla ei ollut mitään odotuksia. Kynsilakat makoilivat liikkeessä laareissa, jotka ei antaneet ymmärtää, että ois mistään laatutavarasta kyse. Hintakaan ei asettanut mitään huippuodotuksia. Ostin nämä lakat ihan vain ja ainoastaan tuon pullon vuoksi. :D Mulla on näille jatkojalostuskäyttöäkin mikäli osoittautuvat ihan onnettomiksi! Kynsille en ole näitä vielä koittanut, mutta swatchasin nämä teille kuitenkin. Jokaisessa tikussa on 3 kerrosta lakkaa. Ihan suht koht peittäviltä tapauksilta vaikuttavat, vaikka lakka itsessään oli ehkä vähän turhan paksua mun makuun. Oletin näiden lakkojen haisevan ihan kuolemalle, mutta ei sentään ihan niin pahalle. Vähän pahemmalle kuin perus kynsilakka, mutta kyllä Models Ownin Mirrorball kokoelman rinnalla nämä tuoksuvat ruusuilta suorastaan.
Glam Of Sweden - 166
Glam of Sweden - 168
Glam of Sweden - 180
Glam of Sweden - 52

16 kommenttia:

 1. Wau mitkä pullot noissa lakoissa,mun on pakko myös saada näitä jotenki itselleni =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vaan! Kyllähän kaikilla nyt pääkallokynsilakkoja pitää olla!

   Poista
 2. Nää on ihan huikeita! Nyt pitäis sitten varmaan keksiä joku hieno tekosyy lähteä muutenkin Mustasaaren suuntaan asti että voisi ostaa noita lakkoja - ihan vaan pullojen takia :D ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Enää ei tarvitte edes liikkua mihinkään! Nyt niitä saa myös tilattua. On ne kyllä hienoja!

   Poista
 3. Hei kiitos viel tuhannesti tästä vinkistä,otin yhteyttä kauppaan ja nyt voi tilata myös netistä.Pistin itelle tulemaan kaikki sävyt samantien =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä kiittää! Sinne oli ilmeisesti myös muut laittaneet viestiä! Nopeaa toimintaa kyllä ja hyvä palvelu!

   Poista
  2. Voi olla et joku muukin laittoi,mut ainakaan viel silloin ei näkyny lakkaa myynnissä kun ite kysyin ja sit pyysin viel sävyvalikoiman nii lisäs heti senkin tuonne sivuille.Oli kyllä nopea ja hyvä palvelu

   Poista
 4. Ihanat pullot :) ja vielä noin halpoja. Täytyy ehkä tilailla itsekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pullot on kyllä hienoja, lakoilta ei kannata ihmeitä ootella! :D

   Poista
 5. Ihanaa!
  Minäkin yritin viime syksynä tilata kynsilakkoja pääkallopulloissa Jenkeistä, mutta ei onnistunut!
  Nyt tilasin koko setin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jenkeissä ois kyllä noissa pulloissa kaikkia ihania glittereitäkin ja ah! Mutta kun ei niin ei... :(

   Poista
 6. Ei voi muuta sanoa kuin että KERTAKAIKKIAAAAAN UPEITA!!!!!!!!!!!! Kurpitsa Villalla kyllä villiinnyttiin oikeen toren teolla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin ei muuta kun hamstraamaan koko setti! :D

   Poista
 7. Hähää nää on kyllä ihan mahtavia! :D Meinasin itsekin tilata, mutta totesin etten kuitenkaan pelkän pullon vuoksi viitsi. Nyt en tiedä kaduttaako :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nooh eiköhän niitä sieltä myöhemminkin vielä löydy jos muutat mielesi! :D Mulla on näiden pullojen varalle idea, joka tuntuu hauskemmalta ajatukselta kuin pelkkien lakkapullojen tuijottelu. Katsotaan, postausta varmasti luvassa, jos jotain saan aikaseksi.

   Poista