7.12.2014

Ensimmäiset joulukynnet

Minä täällä taas hei! Hengissä ollaan! Kiirettä on pitänyt ja siksi esittelenkin nämä kynnet vasta nyt. Tein nämä Kauneudenkaupan joulukynsikisaan jo aikoja sitten, mutta en halunnut esitellä niitä heti, sillä silloin jouluun oli vielä aikaa paljonkin, eikä mua oikeastaan silloin jouluttanutkaan yhtään. Nyt on sopivasti joulukuu jo hyvää vauhtia etenemässä, joten on aika esitellä tämän blogin ensimmäiset joulukynnet tälle vuodelle.


Kisassa oli tarkotus käyttää joulukynsien tekoon vain ja ainoastaan Opin kynsilakkoja. Koristeiden käyttö oli muilta merkeiltä sallittua. Tämä oli mukavan haasteellinen kisa, sillä Opin lakkoja mulla ei jouluisissa sävyissä ole kovinkaan paljon, joten joutui ihan oikeasti miettimään mitä sitä oikein kynsilleen laittaisi. Lähdin sitten loppupeleissä kuitenkin suht perinteisillä väreillä liikenteeseen. Pohjalle lakkasin Opin Don't Touch My Tutua, jonka päälle lähdin kuivan sudin (dry brush) tekniikalla laittamaan sekasinsa vinosti kärkeen seuraavia lakkoja: Coca Cola Red, Innie Minnie Mightie Bow ja Make Him Mine. Minnie ei näistä kynsistä lopputuloksesta ihan hirveän hyvin näy, mutta kyllä sitä sielä vähän on. Vinon kärjen rajapinta kaipas mun mielestä vielä vähän jotain häivytystä, joten päädyin laittamaan vielä Pure 18K White Gold & Silver Top Coattia. Yllä siis kuva pelkästä ns. pohjasta, jonka päälle laitoin vielä koristeet ja niistä kuvaa vielä alla.


Seuraavaksi aloin miettiä itekseni, että onkohan kynnet tarpeeksi jouluiset joulukynsikisaa ajatellen. Otin siis kuvat jo tässä vaiheessa ja lisäsin sitten vielä sen jälkeen valkoiset lumihiutalesiirtokuvat ja otin jälleen uudet kuvat (kuva yllä). Lumihiutaleet näytti jotenkin kuitenkin siltä, ettei ne kuuluneet ollenkaan lakkaukseen, joten tuunasin ne vielä kultaisilla niiteillä (kuva alla). Kisaan päädyin siis laittamaan tämän alimman kuvan kaikkine härpäkkeineen. Olisitteko päätyneet samaan ratkaisuun vai miellyttääkö vähempi koristelu enemmän?


Äänestysvaihe on siis Kauneudenkaupassa kovaa vauhtia käynnissä ja mun kynnet löytyypi TÄSTÄ linkistä. Käykää siis ihmeessä äänestämässä teidän mielestänne kauneimpia kynsiä, sillä äänestäneiden kesken arvotaan 50e arvoinen lahjakortti sekä 50 Shades of Grey kokoelman kynsilakat. Palkinto on siis ainakin huikea, joten ehdottomasti kannattaa käydä koettamassa onneaan ja samalla äänestää. :)

12 kommenttia: