19.12.2014

Jouluisia kynsiä ja yhteistyökuvioita


Born Pretty Store on edullinen nettikauppa, josta saa kynsikoristeita oikeastaan joka lähtöön. Kynsijuttujen lisäksi kaupasta löytyy myös kosmetiikkaa, koruja, vaatteita ja paljon muuta. Parasta kuitenkin koko nettikaupassa on se, että postitus on ILMAISTA ympäri maailman!

Jonkin aikaa sitten muhun otti yhteyttä Born Pretty Storen Allison ja kysyi jos haluaisin lähteä heidän kanssaan yhteistyöhön. Kävin tottakai tutustumassa nettikauppaan ja totesin, että siellä on sen verran mielenkiintoisia tuotteita, että suostuin. Sain valita heidän kaupastaan viisi tuotetta ja päädyin sen enempää miettimättä leimauslaattoihin. Niitähän ei ole koskaan liikaa, eihän? Born Pretty Storen uudet leimauslaatat olivat houkutelleet jo jonkin aikaa ja nyt tarjoutui tilaisuus hankkia niistä ainakin osa. Alla vielä tarkemmat kuvat ja laattojen koodit. Laitoin vielä suorat linkit ko. laattoihin, jotta ne löytyy helposti. Linkkien klikkailusta en saa rahaa. :)


Born Pretty Storen leimauslaatta BP-02
Born Pretty Storen leimauslaatta BP-03
Born Pretty Storen leimauslaatta BP-15
Born Pretty Storen leimauslaatta BP-17
Born Pretty Storen leimauslaatta BP-21


Tässä parit kynnet vielä, jotka olen tehnyt laattojen saamisen jälkeen. Molemmissa kynsissä olen käyttänyt tuota BP-15 laattaa. Tässä laatassa tykkäsin kovasti tuosta koukerokuviosta. Ei ehkä yllättänyt? :D Tämä kuvio on tosi pitkä, eli se sopii näppärästi pitkiin ja lyhyisiin kynsiin, kuten kuvista näkyy. Omaan silmään kuvion kauneus korostuu, mitä pidemmät kynnet on. Tämän laatan kuvion kohdalla leimauskokemus oli ihan hyvä. Mulla ei ollut suurempia ongelmia kuvan nousemisen kanssa, eli urat näissä on tarpeeksi syvät. Jopa niin syvät, että vanulapuista jäi nukkaa kuvion reunoihin kiinni. Käytin laattojen pyyhintään siis nukkaamattomia lappuja ja ne tuntu toimivan paremmin.


Näihin violetteihin kynsiin halusin vähän semmosta jouluista fiilistä, mutta en kuitenkaan liikaa. Jouluisen fiiliksen tuo mun mielestä hopeinen kuvio ja kimallus. Alla lakkana käytin Color Clubin Gift of Sparklea, joka on peräisin joulukokoelmasta vuodelta 2012. Yks ihan mun ehdottomasti lemppareimpia lakkoja. Nimettömiin ja peukaloihin laitoin lisäkimallusta Opin Show It And Glow It -lakalla, jonka onnistuin voittamaan Kynsikoristekirppiksen huutokaupassa jokunen aika taaksepäin. Nämä sopii toisiinsa kyllä älyttömän hyvin! Eroa on oikeastaan vain glitterin karkeudessa, värit on hyvin pitkälti samat. Leimauslakkana näissä on Odyssey Nail Systemsin Silver Star.


Toiset kynnet on äidin ja vähän jouluisempaa laatua toiveen pohjalta. Äidille oon aika usein tehnyt semmoset kynnet, joissa kaikki on samanlaisia tai lähes samanlaisia. Nyt sitten sanoin, että teen jotain, mitä en oo sille hetkeen tehnyt. Kaikkiin kynsiin lakkasin alle China Glazen Adventure Red-Y:a. Peukaloihin ja nimettömään halusin lisäkimallusta, joten laitoin vielä kerroksen Golden Rosen Jolly Jewelseistä 121. (Kuvaan tosin osui epähuomiossa China Glazen Love Marilyn, joten yrittäkää olla välittämättä siitä, sillä näissä kynsissä ei sitä ole.) Lisäksi näihin glitterkynsiin laitoin lisää "glitteriä" eli kultaisia pyöreitä hileitä riviin. Muissa kynsissä on pohjalla vain tuota Adventure Red-Ya ja lisänä leimaukset kultaisella Odyssey Nail Systemsin Gold Starilla, joka on mun ihan lemppari kultainen leimauslakka. Täyttä rakkautta.Tässä teille  vielä alekoodia Born Pretty Storen kauppaan. Alekoodi löytyy myös blogin sivubannerista. :)

http://www.bornprettystore.com/nail-c-268.html

8 kommenttia:

 1. Kääks kun on upeita kynsiä! Varsinkin nuo punaiset on niin upean jouluiset että sydänhän tässä sulaa <3

  VastaaPoista
 2. Haha, meillä sattuikin maku aika yksiin, neljä noista laatoista on samoja mun testierässä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh! Oon kyllä huomannut saman monesti, kun ihailen mm. sun valkkailemia leimauslaattoja. :D

   Poista