10.11.2014

Last Friday Bright NightTässä näette yhden upeimmista sinisistä lakoista, jonka omista. Kyseessä on Color Clubin Bright Night. Bright Night peittää kahdella vaivattomalla kerroksella ja on erittäin upea jo yksinäänkin! Mistä tunnistaa todellisen lakka-addiktin? No siitä, että ostin tämän lakan väriin sopivan mekonkin juuri, ei suinkaan siis toisinpäin. :D Tarvitsisinkohan mä tästä lakasta jemmapullonkin itelleni. Tämä ei saa koskaan loppua!


Onnistuin hiljattain saamaan käsiini myös yhden harvinaislaatuisen kaunottaren nimittäin Opin Last Friday Nightin. Eikö kaksi upeutta yhdessä luo jotain vielä upeampaa? Ei aina, mutta tällä kertaa mielestäni kävi niin. Kynsivinyylejä apuna käyttäen lakkasin vain kynsien keskelle suoran raidan glitterillä. Kyllä mä aikani mietin, että lisäiskö jotain vielä, mutta en keksinyt mitään tarpeeksi kaunista näiden kahden kauniin lakan rinnalle. Joskus vain kannattaa osata lopettaa koristelu ajoissa. Yksinkertainenkin on usein kaunista. Vai mitä mieltä olette? Itsellä usein lähtee koristelut vähän käsistä.

24 kommenttia:

 1. Ihanat, nuo lakat on kyllä upea pari :)

  VastaaPoista
 2. Mullakin on toi bright night , sain swapin mukana .. onpas tosiaan upea ! Omaani en ole vielä ees korkannut !

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanalta näyttää! Onneksi lopetit koristelemisen tuohon, kivet tai muut olisivat voineet jo olla liikaa. :) Mulla on juuri se paha tapa, että haluan koko ajan lisätä "vielä vähän jotakin" ja lopputulema on sellainen joka ärsyttää silmää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mulla on kans tapana vetää vähän överiksi. :D

   Poista
 4. Nyt on upeat kynnet! Mä niin nään samaisessa koristelussa myös Teenage Dreamin jonkun vaaleenpunasen päällä, pitääkin varmaan testata:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Ihan varmasti toimii myös Teenage Dream samantyyppisesti. Täytynee itekin joskus kokeilla. :D

   Poista
 5. Kyllä! Molemmat lakat on upeita ja sopii yhteen hyvin<3 Ei kyllä tarvitse mitään muuta!

  VastaaPoista
 6. Tämä sininen on kyllä niin rakkautta <3

  VastaaPoista
 7. Niin upeat!! :-) Bright Night on yksi kauneimmista sinisistä cremeistä, mitä olen ikinä nähnyt. Tahdon!!

  VastaaPoista
 8. Upee yhdistelmä, tosiaan välillä kannattaa lopettaa ajoissa! :) Hassua, etten oo sun blogiis aiemmin törmännyt, nyt sattumalta tän bongasin kynsikoristelut ryhmän kautta, tosi ihanan oloinen! Ja tykkään tosta blogisi taustakuvasta ;) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! Tervetuloa ja toivottavasti viihdyt jatkossakin. :D Eikös vaan ookki hyvä taustakuva ;D

   Poista
 9. Ei hitsi että näyttää hyvältääää!
  Harmittaa jälleen ku omat kynnet vaan ei kasva mihinkään, ni en tuu ikinä saamaan tommosia upeita kynsiä >':

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! :) Ei mullakaan kynnet aina ole olleet tässä kunnossa ja pysyneet pitkinä. Nuorempana kynnet oli tosi heikot, mutta vanhemmiten onneksi vahvistuneet. Toki jatkuva lakkaaminen auttaa kynsiä kestämään kolhuja sun muita. :)

   Poista