17.7.2014

Violettia glitterhöysteellä

Monet on varmaan kuulleet tästä suomalaisten bloggaajien kynsilakkakokoelmasta. Cesarsshopille tuli täydennystä näihin, joten pitihän munkin yks itelleni kotiuttaa. Olin kerrankin maltillinen! Dollish Polishin Better Not Waste oli monikäyttöisyytensä takia suosikkini näistä. Sopivasti sattui tulemaan rahaa tämän uuden erän kanssa, joten eihän sitä tilaisuutta vaan voinut jättää käyttämättä vaan pitihän pikakuivattavien lisäksi yks glitteroksennus ostaa. <3


Kun Cesarsshopin tilaus saapui, niin mulla oli sopivasti kynsillä OPI:n Dutch 'ya Just Love OPI? swatchailujen jäljiltä ilman koristeita (saatu Kauneudenkaupalta). Tämä glitter sopi violetin kaveriksi vallan mainiosti. Päädyin tekemään vinyylien avulla tuommoset kolmiomaiset alueet glitterillä. Jotakin jännää piti olla, ei pelkkää glitteriä lakan päällä. :) Tykkäilin näistä, mutta tuhoutuivat koruhommissa aika nopsaan.


Miellyttävätkö glitterkolmiot teidän silmää? :)

4 kommenttia:

  1. Hienot kynnet. Tykkään noista glitterkolmioista. :)

    VastaaPoista
  2. Aarghh! Täydellisesti mun makuun sopiva lakkaus. Jo edellisessä postauksessa katselin sillä silmällä tota violettia OPIa. Tuota glitteriäkin oon miettiny, että tuliskohan käytettyä, se on kyllä herkku. En varmaan saa karistettua verkkokalvoiltani tätä täydellisyyttä, ennen kuin saan omillekin kynsille :D Ja, että mustangeissa on hepoilla koristellut korkit! Enpä tienny, nyt tiedän. Mun on varmaan pakko saada edes yksi, vaikka värit yksinään ei alun perin houkutellu.

    VastaaPoista