24.7.2014

I Lily Love You


Vihdoin se on mun! Tämä on lakka, josta oon pitkään haaveillut ja vihdoin olen sen onnistunut Miljan avustuksella hankkimaan kokoelmaani. Kiitos Milja! "Pakkomielteen" tätä OPI:n I Lily Love Youta kohtaan oon onnistunut saamaan Sonnen blogista. Tämä on julkaistu kesän 2011 kokoelmassa ja onkin nykyisin vaikeasti löydettävissä (htf). Ärsyttää kun oon niin myöhäisherännäinen tämän OPI innostukseni kanssa ja moni upea lakka onkin jo vaikeasti saatavissa!


Tämä on uskomattoman upeasti välkehtivä lakka ja on ihme kyllä mun mielestä parhaimmillaan valoisassa, mutta ei ihan suorassa auringonpaisteessa. Tässä on jellypohjassa jos jonkin sortin läpikuultavaa irisoivaa glitterhöttöä. Tuoksu tässä lakassa oli hivenen voimakkaampi, kuin esim. uusimmissa cremeissä, mutta niin glittereissä yleensä.


Tämä odotti mua tänään aamulla pöydällä ja ei mennyt montaakaan tuntia ku aloin nuden pohjan päälle suunnittelemaan lakkausta, jossa voisin tuota Lilyä käyttää. Alla mulla oli siis valmiina Essencen Give Me Nude, Baby! Joka pullossa ei ollu yhtää mun värinen, mutta otin sen kuitenkin Keskiseltä matkaan mukaan. Tuo Essence on kuitenkin kivan läpikuultava ja siinä on seassa kun tarkasti kattoo ni ihan pientä kultaista hippua. Kimallus ei siis tässä ole mikään älytön ja kynnellä saa katsoa tarkkaan että näkee, mutta pientä kivaa extraa silti. Tää taitto aika kivasti keltasuutta pois ja oli mukavan luonnollinen.


Kärkiin töpöttelin uutta, myös Keskiseltä ostettua, Essencen Happy Endiä vinosti. Rajakohtaan sudin aika reilustikin tuota Lilyä. Peitin omaan makuun innostuksissani vähän liikaakin tuota nudea aluetta kynsissä. Vähän jotain pientä kontrastia laitoin koukeroisilla siirtokuvilla, jotka oon ostanu Adeninalta. Tykkään näistä kynsistä ihan hirmuisesti! Alla vielä kuvaa ilta-auringossa.

6 kommenttia:

 1. AINA pullokuvissa ihailen tätä lakkaa suunnattomasti, se on vaan niin ihana ja tykkään nimestäkin. en oo silti hommannu, kun oon epäilly etten keksis tälle kuitenkaan mitään fiksua käyttöä kynsillä...

  Sun kynnet on onnistuneet kyllä!

  VastaaPoista
 2. Kylläpä se näyttää noin käytettynä kauniilta! Itse en oo tuota oikein osannut käyttää, mutta eipä siitä oikein raaski luopuakaan.

  VastaaPoista
 3. Näyttääpä kauniilta kynnellä!

  VastaaPoista
 4. Upeat!! Älyttömän kaunis lakka! Jouduitko paljonki pulittamaan? :)

  VastaaPoista
 5. Se on kyllä ihastuttava lakka ♡

  VastaaPoista