28.7.2014

Rakennekynnet vuoden tauon jälkeen

Geelikynsien teossa on ollut vähän taukoa. Viimeisimmät kynnet, jotka oon tehnyt, tein itelleni viime elokuussa omiin kihlajaisiini. Tykkäsin niistä kyllä kovasti, mutta koen pääseväni helpommalla, kun lakkailen omia kynsiäni. Välillä vaan tulee se semmonen mantelin hinku ja sillon monesti päädytään rakennekynsiin. Semmonen terävähkö manteli muotona ei mun omissa kynsissä kestä muutamaa viikkoa pidempään.

Nyt kuitenkin viime perjantaina pääsin taas harjottelemaan raksuja. Tuntu kyllä heti siltä, että oon niin ruosteessa koko touhussa. Mulla ei vaan oo ollut täällä opiskelupaikkakunnalla juuri ketään, jolle tehdä. Ventovieraille, kun en uskalla vielä harjoitella vaikka koulutuksen oonkin tähän hommaan käynyt. Harva tosin muutenkaan jaksaa sitä 3-5h istua. Toivonkin asian muuttuvan, nyt kun tässä parin viikon sisällä muutetaan takasin Etelä-Pohjanmaalle. :) Tätä on niin odotettu! Asutaan aika pitkälti nimittäin pahvilaatikkojen keskellä. :D

Tämän pitkällisen alkujohdannon jälkeen pyydänkin siis hieman armoa, sillä kynnet eivät näin pitkän tauon jälkeen ole täydelliset. Mielestäni kuitenkin yllättävänkin hyvät! "Asiakkaan" omat kynnet ovat toooodella lyhyet ja siitä syystä itselleni haastavat. Toivonkin, että ehtisin näille tekemään huollon ja korjaamaan muutamat virheet tuossa muodossa yms. Mä ite jotenkin koen, että lyhyissä geelikynsissä on paljon haastavampi saada muoto kohdalleen, kun vähän pidemmissä. Stilettoja taas mä en osaa tehdä ollenkaan, en ole edes kokeillut. :D


Jos nyt kuitenkin kertoisin vähän itse kynsistä, enkä jaarittelisi kaikkea turhaa. Muodon oon siis rakentanut Cesars Secretsin Millenium geelillä. Tämä on siis Cesarsshopista peräisin ja meinasinkin tuon tähän linkittää, mutta en löytänyt kaupasta koko geeliä tällä hetkellä. Mä en ite tästä geelistä pidä ja yritänkin sen lähinnä kuluttaa loppuun, että saan jotain muuta. Geeli on tosi jäykkää eikä tasoitu itsestään ja kaikista mahdollisista tempuista huolimatta polttaa hyvin herkästi uunissa. Jäykkyyden ansiosta geeli ei onneksi valu kynsinauhoille, mutta viilattavaa tässä jää aika paljon, kun en ite saa sitä levitettyä täydellisesti (vaatii siis harjoitusta). Pieni tasoittuminen auttais kummasti. Joka tapauksessa tätä en osta lisää. 

Milleniumin päälle laitoin väriksi kerroksen saman merkin Camouflage geeliä. Tämä taas on aika valuvaa, varsinkin jos laittaa enemmän ja toivoisin, että tämä peittäis vähän enemmän yhdellä ohuella kerroksella. Tämä kun ei oo se paras mahdollinen geeli kynnen rakennukseen. Väristä oon kuitenkin tykännyt! Camouflage ei myöskään polta uunissa läheskään yhtä herkästi kuin tuo Millenium.


Koristelussa käytin Mosaicin Stardust glittereitä parissa eri sävyssä. Töpöttelin siis Holo Rediä ja Candy Rediä sekasinsa sinne tänne. Rajakohdasta en halunnut ihan suoraa vaan aavistuksen liukuvaa. Liukuvampikin olisi saanut olla. Kahden glitterin käytöllä yritin hakea jotain syvyyttä tuohon glitteriin. Oisin mieluusti lykännyt noiden Stardustien päälle jotain isompaakin glitteriä, mutta koska aikaa oli enää vähän, niin luovuin ajatuksesta ja loppusilaus tehtiin siirtokuvilla, jotka oon saanut lahjaksi. :)


Mikäs on teidän tuomionne, tykkäättekö? :D Olis ehdottomasti pitänyt ottaa ennen ja jälkeen kuvat. Ehkä mä ens kerralla muistan!

3 kommenttia:

  1. Nätithän ne on! Tietty löytyy parannettavaa, mutta ei pidä olla liian ankara, kun on niin pitkä taukokin :)
    Ihanalta näyttää noi hileet ja melkein aloin haluamaan itellenikin punasävyisiä hilekynsiä :D

    VastaaPoista
  2. Kauniit kynnet olet tehnyt :)
    Itse en ole perehtyny rakennekynsiin sitten ollenkaan, mutta hyvän mallisilta nuo minun silmääni näyttävät!

    VastaaPoista