16.7.2014

Saapuneita OPI:n lakkoja

Vasemmalta oikealle Race Red, Coca-Cola Red, Girls Love Ponies.

Nyt on viimeaikoina tupsahdellut useampia OPI:n lakkoja postilaatikkoon ja aattelinki, että postaan ne teille ihan swatchien kera. Ylemmät kolme OPI:a oon ostanut ite ihan omilla rahoillani ebaysta ja alemmat kolme sain Kauneudenkaupalta. Kauneudenkaupalla onkin meneillään vielä alennusmyynti, eli kannattaa kurkata sinnekin suuntaan, jos sattuu jäämään löytöjä käteen.

Vasemmalta oikealle Dutch 'ya Just Love OPI?, Pedal Faster Suzi!, DS Extravagance.
Race Red

Race Red on upea oranssinpunainen lakka. Swatchissa lakkaa on kaksi kerrosta ja tämä oli kyllä ihan unelma levittää!

Coca-Cola Red

Coca-Cola Red on ihan semmosen cokis pullon punanen, tosi nätti peruspunainen. Tämä myös levittyy ku unelma ja kynsillä onkin vaivattomat 2 kerrosta. Ainoa miinus on se, että tarttui vähän kynsinauhoihin siivottaessa, mutta semmosta punasta en ookaa vielä omistanu, joka ei ois niin tehnyt.

Girls Love Ponies

Girls Love Ponies on uskomattoman kaunis pinkki! Tämä on ehkä kaikkein herkullisin pinkki, jonka omistan. Tätä mä sudin kynsille kolme ohutta kerrosta. Kaksi paksumpaakin olisi voinut riittää. Koostumus oli oikein mukava ja tää suorastaan liukuu kynsille. Tykkään!!!

Dutch 'ya Just Love OPI?

Dutch 'ya Just Love OPI? on tosi kaunis violetti lakka, jossa on kuparista/kultaista (?) shimmeriä mukana. Shimmer ei keinovalossa meinannut tarttua kameraan ollenkaan, joten siksi kuva myös pullosta. Toki kynsillä efekti on huomaamattomampi kuin pullossa. Mä en ole vielä päässyt ihailemaan tätä auringonpaisteessa ja toivonkin kyllä, että kimallus sielä näkyisi vähän paremmin. Tykkään tästä väristä paljon! Tätä on kynsillä kans 3 kerrosta, ei ehkä yhtä liukuva levittyvyys kuin edellisissä, mutta en moittisi tätäkään kyllä.Pedal Faster Suzi! on vaaleanpunainen lakka upealla kimalluksella! Tästä tiesin jo etukäteen, että tämä on tosi ohut lakka ja parempi jonkun toisen lakan päällä. Halusin kuitenkin uhrautua ja kokeilla, montako kerrosta tätä tarvitaan peittävyyteen. Kerroksia kynsillä on huikeat VIISI. Täytyy olla jonkinlainen ennätys kyllä. Tämä näytti aika upealta ns. ranskislakkana yhdellä kerroksella. Itse aion kuitenkin jatkossa kerrostaa tämän jonkun muun lakan päälle. Tää on niin kaunis, että saa jäädä mun kokoelmaan vaikka ei mikään peittävä olekaan. :) Kaikkien ei ole tarkoituskaan olla.

Pedal Faster Suzi!
DS Extravagance on yksi upeista OPI:n Designer Series -sarjan lakoista. Tämä on ollut mun pitkäaikainen haave, mutta oon tämän yleensä jättänyt tilauksista pois, koska koen että Orlyn Miss Conduct on "tarpeeksi" lähellä tätä. Täytyykin tehdä niistä jokin vertailupostaus vielä, sillä varmasti joku muukin miettii samaa.

Nyt kun tarjoutui tilaisuus tämä saada, niin pakkohan se oli ottaa! On se vaan uskomaton. Sudin tätä 3 kerrosta, ja kuten kuvasta huomaa niin keskisormeen onnistuin rutunkin saamaan. Poiketen muista, kuvasin tämän auringossa sillä tämä lakka ehdottomasti vaatii sitä.

DS Extravagance
Löytyikös yhtään uutta suosikkia näistä? :)

8 kommenttia:

 1. Mitä ihmettä, kolme kerrosta DS Extravagancea? Mulla se peittää pitkätkin kynnet yhdellä! Se on mun kokoelman yksi peittävimmistä lakoista. Kummallista.

  Mutta ihania lakkauutuuksia sulla :) Kyllä tuo Girls Love Ponies hiukan houkuttelee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu mä lakkasin nämä ulkona auringossa kolmella ohuella kerroksella. Yks ei riitä mun kynsien pituuksiin millään, kaks ois saattanu riittää jos ois ollu alunperin vähän paksummat kerrokset tai levittänyt muutoin paremmin. Auringossa kun tuon kärkien läpi kuultelun huomaa paljon herkemmin. Peittävyys on aina vähän makuasioita. Toisille riittää se, että lakka näyttää päältä katsottuna peittävältä, ite taas tykkään ettei valo paista läpi kun nostaa kädet valoa vasten. :)

   Poista
 2. Nuo kaikki on kyllä todella herkullisia. :)

  VastaaPoista
 3. Extravagance ja Girls Love Ponies on kyl ihania <3

  VastaaPoista
 4. Ihan vaan ton nimen perusteella mun on ehkä pakko ostaa toi Girls love ponies. <3

  VastaaPoista
 5. Pakko viilata, mutta eikös ruttu ole keskisormessa eikä nimettömässä? :D Upea lakka kyllä, saatan harkita itsellenikin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa toki viilata! :D Joku ajatushäiriö mulla tullut postausta kirjoittaessa.

   Poista