16.5.2014

Rantakynnet!


Lupasin edellisessä postauksessa esitellä seuraavaksi toisen uusista W7 lakoista. Näistä kynsistä löytyy siis toinen upea glitteri nimeltä Fairy Tale. Kävin pöllimäs näistä kahdesta uudesta pullokuvat instagrammin puolelta, ikävä kyllä tähän hätään ei ole tämän parempaa kuvaa näistä. Yllä siis Fairy Tale ja alla Pink Shard.


Fairy Talea laitoin kaikkiin muihin sormiin päälle paitsi nimettömään. Kaikissa alla on  Color Clubin Evolutionia kaks tai kolme kerrosta. Fairy Talessa on semmonen jellymäinen pohja, joten hieman se taittoi tuota pohjaväriä sinisempään suuntaan. Livenä tämän lakan kimaltelu oli ihan USKOMATON! Mä niin rakastuin tähän glitteriin ja harmittaakin suunnattomasti, etten saanu tallennettua tämän koko kauneutta kuviin.


Päädyin jonkin sortin rantateemaan näiden kynsien kanssa. Laittelin kynsiin ebaysta tilaamiani kultaisia simpukoita ja leimasin simpukankuoren ONS Polishin Gold Starilla MoYou Londonin Pro Collection 05 laatasta (saatu miitissä). Samalla lakalla pilkutin myös muiden kynsien juuret.

14 kommenttia:

 1. Voisin hyvin tehdä tällaiset kynnet kun lähdetään Bulgaariaan<3 Sopisi täydellisesti hiekkarannalla. Upeat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Bulgariaan varmasti sopiskin, Suomen säihin ei ehkä niinkään. :D

   Poista
 2. Ensi viikolla on lämmin, sitä odotellessa! Kauniit:)

  VastaaPoista
 3. Tässä on kaikki mun suosikkielementit - ainakin nyt äkkiseltään tuntuu siltä, kun oon niin ihastunut näihin lakkauksiin. Turkoosia, kimallusta, kultaa, simpukoita, rantateemaa... <3 Kerrassaan ihastuttavat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! :) Sun täytyy selvästi tehdä myös omat rantakynnet! :)

   Poista