1.5.2014

Maailman helpoimmat vappukynnet!

Mä bongasin Pinterestistä maailman helpoimmat vappukynnet! Nämä on mun mielestä niin helpot, ettei edes minkäänlaista tutoriaalia tarvitse. Mulla ei Ilmajoella ollut mukana ihan samanlaisia värejä kuin noissa linkatuissa kynsissä, joten sovelsin ihan itse.


Näiden kynsien teon aloitin tottakai pohjasta. Ensin siis aluslakkaa, jonka päälle kaks kerrosta Essien Sugar Daddya ja sen päälle vielä kimaltamaan China Glazen ihanaakin ihanampaa Wireless Holographic Top Coatia. 

Jännää on kyllä se, että mä tein tästä WHTC:stä ja saman merkin Fairy Dustista vertailun ja olin sillon vähän sitä mieltä ettei WHTC missään nimessä syrjäytä Fairy Dustia. Kuinkas on käynyt? Koskas on viimeksi Fairy Dust ollut kynsillä? Jotenkin oon tykännyt, että WHTC on ollut semmonen hienostuneempi ja hienovaraisempi kynsillä ja ehkä siksi se pääseekin useammin käyttöön. En tokikaan kiellä etteikö Fairy Dust olisi myös kaunis, en luopuisi mistään hinnasta siitäkään.


Pilkut on tehty ihan vain dotting toolilla väri kerrallaan. Todella terapeuttista ihan vaan lätkiä palloja sinne tänne, ilman sen kummempia suunnitelmia.

Väreinä pilkuissa:
Keltainen OPI I Just Can't Cope-acabana
Oranssi OPI Where Did Suzi's Man-go?
Pinkki OPI Kiss Me I'm Brazilian
Vaalean turkoosi Color Club Evolution


Ihanaa vappua kaikille lukijoille! Syökäähän paljon munkkia ja juokaa simaa. Niin itse olen tehnyt ja aion tehdä. :D Namnam!

6 kommenttia: