15.5.2014

Hololakkausta

Äiti sai jo kohta pari viikkoa sitten hololakkauksen. Just järkytyin, että edellisestä postauksesta on oikeasti pari viikkoa jo. Onneksi pari viikkoa enää ja kaikki kevätkiireet on ohi ja ehdin postailemaan vaikka joka päivä jos siltä tuntuu. Pieni toive olis, että ehtisin ajastaa teille pari postausta tänään lisääkin, sillä lakkauksia ois kyllä jonossa, mutta tänäänkin pitäs kuorruttaa kakku loppuun ja siivota vähän. Mulla on siis tänään pienet kakkukekkerit vanhenemisen vuoksi. :D Perinne on ollu, että synttäripäivänä TÄYTYY saada mansikkakakkua!


Näistä pohjalta löytyy alta Color Clubin Eternal Beauty, jonka oon omistanu ihan ensimmäisenä näistä Color Clubin holoista. Tästä lakasta innostus niihin on lähtenyt. :) Mä en oo tainnu koskaan laittaa hololakan päälle glitteriä? En ainakaan muista, mutta nyt todistettavasti olen. Glitter nimettömässä ja keskisormen kärjessä on uusia ostamiani W7 lakkoja ja tämän nimi on Pink Shard. Keskiselle oli tullut jonkin verran uusia W7 lakkoja ja maltoin kotiuttaa niistä kaksi. Toisen näistä näette sitten seuraavassa postauksessa. Instagrammia seuraavat, ovatkin tämän toisen lakan jo nähneet. ;) Täytyis kyllä mennä Keskiselle kotiuttamaan vielä pari. Ehkä kesälomalla. :D


Leimauskuvion leimasin Konadin valkoisella ja saman merkin laatasta M76. Leimausväriä ajateltiin sovittaa yhteen tuon glitterin valkoisten pallukoiden ja pienten tikkujen kanssa. Niin glitterissä on tosiaan mukana myös tikkuja, joita inhoan, mutta ovat sen verran pieniä, ettei ne taida tällä kertaa häiritä. :D Vaikka täytyy myöntää, parempi olisi ilman! Ku oltiin saatu äipän kynnet lakattua, ni sanoinkin, että äidin täytyis nyt pukea violettia sitte päälle töihin. :D Ei menny kauaa ku äiti kiikutti kaulahuivinsa, jossa on täysin samat värit kuin jo tekemissämme kynsissä. Kaulahuivi näkyy siis kuvissa rekvisiittana.


Voisin tähän loppuun vielä vilauttaa, mikä on mun kaiken aikani tässä lähiaikoina vienyt. Opiskelen tosiaan kultasepänalan artesaaniksi ja opinnäytetyöksi tein tiaran, jota voi pitää myös kaulakoruna. Tiara on hopeaa ja siinä on synteettiset kivet. :) Opinnäytetyö on nyt kokonaisuudessa valmis, joten iltasin tämän ei pitäs enää viedä multa aikaa. :D Vielä on kuitenkin muita töitä, jotka haluaisin saada valmiiksi.

12 kommenttia:

 1. Kauniit kynnet ja ihana tuo tiara. :)

  VastaaPoista
 2. Vau, tosi upee toi koru! Omaa silmää miellyttää enemmän tuo, että se on kaulakoruna, sillä pidän just ton tyylisistä koruista paljon. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaulakoruna mäkin taidan siitä enemmän pitää ja siinä muodossa sille on enempi käyttöäkin. :) Mut ehkä sitten joskus, jos naimisiin menee ni vois kerran päässäkin pitää. :D

   Poista
 3. aivan ihana toi tiara, toi päässä tuntis itsensä kyllä jo prinsessaksi :D

  VastaaPoista
 4. Toi on kyllä veikeä tuo tiarakaulakorutsydeemi! Hieno:) niin ja älyttömän mageet kynnet äidillesi!

  VastaaPoista
 5. Oih! Wau tuo koru on älyttömän upea! :o

  VastaaPoista