18.5.2014

Ensimmäinen V-gap lakkaus

Viime lauantaina oltiin miehen mumman 95v juhlissa. Mä tein taas vaihteeksi kynsiä yömyöhälle, kun perjantaina tottakai oltiin ajeltu Sastamalasta Ilmajoelle ja oltiin illasta vasta perillä. Jotenkin aina sillon ku aikaa ei olisi hirveästi, niin mikään ei vain onnistu. Onko muilla tämmösiä päiviä? Teinköhän mä nämä pari kertaa kokonaan uudelleen pohjia myöten. Aluksi mä halusin vaan nuden pohjan ja hololakalla leimat. En jostain syystä saanu mieleisiä leimoja kynsille. Oli aina jotain vikaa tai sit leima ei näyttäny muutoin vaan siltä mitä olin ajatellut. Kokeilin muitakin ns. varmoja leimausvärejä, mutta mikään ei vaan pelittänyt!


Sitten mulla tuli mieleen Kynttä pidempää blogin Rva Mellin tekemät V-gap kynnet ja lähdin sit kokeilemaan niitä, mutta eihän siitäkää sitte mitään tullut. Tähdet oli varmaan väärässä asennossa, vaikka yleensä vinyylit toimii ihan moitteetta. Vika oli siis tyystin asettelijassa, ei suinkaan vinyyleissä. Kokeilin vinyyleillä paria muutakin juttua, mutta poistoon meni kaikki. Lopulta sain kynsille hyvin yksinkertaiset V-gapit ja mun veri kiehui jo sillä kohtaa, kun mikään ei menny niin ku suunnitteli. Nämä oli meikäläisen ensimmäiset V-gap kokeilut.


Mä inhosin näitä kynsiä, kun ne mulla oli, mutta tällee viikon jälkeen katteltuna eihän nämä olekaan ollenkaa hassummat? Inho johtui siis vaan epäonnistumisien määrästä. Näissä alla on Opin Brazil kokoelman Don't Bossa Nova Me Around, joka on oikein kiva lakka. Mä taisin laittaa tätä lopulta 2-3 kerrosta kynsille. Teippauksessa käytin V-mallisia ja suoria kynsivinyylejä ja kärkiosa on lakattu Color Clubin Eternal Beautylla. Pitäis varmaan muitakin holoja käyttää pikkuhiljaa, sillä tää on nyt jo ainakin toinen kerta lyhyen ajan sisällä kun tämä pääsee kynsille. 
 
Koristelin yksinkertaisesti vaan Opin I Snow You Love Me:n glittereillä. Peukkuun örvelsin glittereitä enemmänki ku näihin muihin sillä rajasin tuon V:n kokonaan, mutta se ei ollu hirveän järkevä päätös ja siksi peukut ei kuviin päässeetkään. :D Aurinkoakaan ei oo juuri näkynyt, joten aurinkokuvia ei tällä kertaa ole. Jospa se nyt alkais pikkuhiljaa taas paistella, vaikka juuri tätä kirjoitellessa sataakin vettä.

6 kommenttia: