9.3.2014

Miittikynnet

Tavattiin eilen pienehkön bloggariporukan kesken Tampereella New Yorkissa mm. hyvän ruuan merkeissä. Kynnet piti tottakai laittaa viimesen päälle ja mä otin teeman kynsiin hiuskorusta, jota miitissä käytin.


Päädyin tekemään jokasesta kynnestä vähän erilaisen. Yhdistävänä tekijänä näissä kynsissä oli värit ja niitit. Lähetäänpä liikkeelle vaikkapa etusormesta, jossa alla on A Englandin Saint George ja päällä kultasia niittejä. Osa kynsistä oli aika "övereitä", joten vähän jotain simppelimpääkin mukaan.


Keskisormeen laitoin alle pohjaväriksi Color Clubin Abyssin ja sitten töpöttelin paria kultasta lakkaa vinosti kynnen molempiin päihin. Kultaset lakat joita käytin oli Models Ownin Gold Rush ja Odysseyn Gold Star. Lisänä Adeninalta saadut riikinkukonsulkasiirtokuvat ja kultasia niittejä. Harmittaa ku en oo tilannu näitä siirtokuvia enempää ja nytten tiiä mistä niitä sais lisää. Saa vinkata jos joku tietää!


Nimetön on näissä kynsissä ehkä mun lemppari. Alle laitoin kolmisen kerrosta Orlyn It's not rocket sciencea ja kerrosten kuivuttua teippasin kynsiteipillä päälle ristikon. Teippien päälle pari kerrosta Isadoran Emerald Crushia. Ennen ku tuo hiekkalakka ehti kuivua kokonaan niin otin teipit pois. Rajasin kynsinauhan vierustan kultasilla niiteillä.


Pikkusormessa on vähän sama systeemi ku keskisormessa eli sama pohja ja samat kultaset töpöttelyt, mutta pelkästään vaan kynnen juureen. Siirtokuvista tähän valkkasin isoimman.

Peukaloon tein ekana liukuvärin A Englandin Dragonilla ja Saint Georgella. Sitten kuitenkin innostuin Essencen Mrs and Mr Glitteristä ja laittelin sitä liukuvasti kynnen juuresta kärkeä kohti dottaria apuna käyttäen. Glitterit peitti aika huolella tuon Dragonin näkymisen tuolta. Sopi vaan jotenkin kivasti väreihin, vaikka muuten onkin tyylillisesti hyvin kaukana muista kynsistä.

26 kommenttia:

 1. Pakko vielä täälläkin ihastella. Ihan mahtavat ja nimetön on omakin suosikki. ^^

  VastaaPoista
 2. Ihanat, tosi hyvin sointuvat toisiinsa! Nimetön munkin suosikki, miten oon missannu ton Emerald Crushin?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Emerald Crush on kyllä tosi kaunis. :)

   Poista
 3. Nää on kyllä niin upeat! <3 Saisit käyttää vihreää usemminkin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :D Sinivihreä on ihan ok, mut pelkkä vihreä on jotenki...nääh :D

   Poista
 4. Nää on siis niin hienot! Tykkään erityisesti etu- ja keskisormen koristeluista :)

  VastaaPoista
 5. Woah! Erittäin, älyttömän upeat! <3 Mahtavaa luovaa koristelutyylien ja sävyjen yhdistämistä. :)

  VastaaPoista
 6. Ihan mielettömän kauniit! Tuijotan varmaan kymmenettä minuuttia suu auki näitä :D

  VastaaPoista
 7. Todella kauniit ja onnistuneet kynnet ja nätti tuo hiuskoristekin! :)

  VastaaPoista