8.3.2014

Kurkkaus Helmereihin osa 2

Tässä tulis nyt Helmereiden esittelyn jälkimmäinen postaus, eli lakkahelmerin esittely. Ensimmäisen osan löydätte täältä, jossa esittelin tuon enimmäkseen koristeille pyhitetyn Helmerin.


Ensimmäisessä laatikossa on hyvinkin sekalainen seurakunta. Täältä löytyy kaikki Golden Rosen ja Flormarin lakat. Sitten on kaikki alus- ja päällyslakat sekä sellaisten merkkien lakat, joita ei löydy kovin montaa. Myös kynsinauhojen poistoaine, kynsiliimat ja pari öljyä asuu tässä laatikossa "käden ulottuvilla". Tähän ylettyy siis kurkottelemaan sohvalta. Sohvan toinen käsinoja näkyyki tuossa heti laatikon vieressä kuvan yläreunassa. Siksipä nämä laatikot onkin just näin päin.

Lakkalaatikoiden pohjalle oon ostanut liukuestemattoa. Liukestematto sattuu olemaan kirkuvan punasta, sillä se oli ainoa järkevä väri tarjolla. :D Olisin halunnut näihin mustaa tai valkosta, mutta ne oli loppu. Ehkä mä joskus vaihdankin kun tarpeeksi ärsyttää. Ellen vaihda sitten koko laatikostoa. :)


Seuraavassa laatikossa on Essencen, Models Ownin, W7:an, Coralin ja Nabin lakat. Näkyy tuohon eksyneen yksi Golden Rosenkin lakka, jonka kuuluis olla tuossa ylimmässä laatikossa. Irralliset siveltimet tuossa, sain Models Ownilta, kun valitin sinne näitten Mirror Ballien pilalle menneistä sudeista. En oo halunnut niitä vielä vaihtaa, jos nekin pilaantuu nopsaan.


Kolmannessa laatikossa on Orlyt, Ciatet, Kikot, Essiet, Isadorat, Zoyat ja A Englandit. Tämän kuvan jälkeen Zoyat onkin onnistuneet ainakin tuplaamaan itsensä. :D Suurin osa noista Ciaten pulloista on kaviaarihelmiä ja niiden alla on kaviaaripakkausten mukana tullut rasia ja suppilo. :) Ei mahdu valitettavasti säilyttelemään näiden alkuperäsiä pakkauksia.


Neljäs laatikko on pyhitetty Color Clubin ja Opin lakoille. Color Clubit on ihan vasta tuossa joulun alla triplanneet itsensä. Mulla on ennestään ollut, lähinnä Take Wing -kokoelman lakat. Opien määrä on tasaisen hitaasti kasvattanut määräänsä jatkuvasti. Rasiassa on valkokultalakka eli Pure, sen rasiaa en oo malttanut heittää menemään, vaikka ehkä joskus on pakko, jos tila alkaa loppua.


Toisiksi alin eli viides laatikko seuraavana käsittelyssä. Kuvasta voitte bongata myös kissan Leijonan, joka on meillä hoidossa. :) Laatikosta löytyypi Nfu Ohn ja Nubarin lakat. Sitten China Glazen lakoista tässä laatikossa on kaikki hopeakorkkiset ja holot.


Viimeisestä kuvasta, eli viimeisen laatikon sisällöstä, voinette päätellä mikä mahtaa olla meikäläisen lempimerkki. Tämä laatikko on siis pyhitetty pelkästään China Glazen lakoille. Tämä taitaa edelleen olla yks ihan ehottomia lempimerkkejäni, mutta nykysin tämän rinnalle on tullut myös muita merkkejä, joista tykkään hirmusen paljon. Mm. Color Club, Opi, A England ja Orly on ollu semmosia merkkejä, joista oon alkanu tykkäämään entistä enemmän ja helpommin päätyvätkin sitten ostoskoriin. Osa näistä vaan on sen verran kalliimpia kuin China Glazen lakat, joten niitä ei senkään vuoksi ole ihan niin paljon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti