14.3.2014

Miittikuvat

Viimeinen postaus kevään miiteistä tällä erää uunista ulos. Naistenpäivänä tavattiin kymmenen kynsibloggaajan kanssa Tampereella ravintola New Yorkissa. Ravintola oli tosi hämärä, joten mun kuvat ei juurikaan onnistunu, mutta onneksi osalla onnistui ja kuvia saatiin lainailla. Tosi moni miitissä mukana olleista bloggaajista onkin ehtinyt postauksia miitistä tekemään, joten kannattaa vilkasta lisää kuvia vielä muiltakin. Esim. Sigillä oli tosi kattava postaus kuvien kera.


Tässä ekana näette perinteisen kynsiympyrän. Tässä on siis kaikkien osallistujien kynnet. Omani näkyy tuolla ylälaidassa ja postauksen miittikynsistä löydätte täältä. Kynsiympyräkuva on Liisan kuvaama ja kiitos hänelle kuvan lainasta. :)


Meillä oli miitissä loistavat kassit! Mustat kassit meille sponssasi Make Up Store ja kultaiset kynsiharrastajille superhyvin sopivat holokassit saatiin Punanaamiolta. Iso kiitos heille näistä! Alhaalla lähikuva kultaholokasseista! Eikö ihanat?? :D


Osan porukan kanssa mentiin vähän aiemmin järjestelemään paikat kuntoon ja kolmen maissa loput miittiläiset tulivat paikalle. Miitti aloitettiin juomien ja ruokien tilaamisella ja ruokia ootellessa päästiin kurkkimaan ensin kultaisiin holokasseihin, joihin Nannu oli lajitellu kaikkien itse valitsemat jutut valmiiksi. Olivat keksineet meille myös uudet nimet ja mä olin Tiina. :D


Seuraavissa kuvissa näette kultaisten kassien sisällön hypistelyä. :)
Todistettavasti olin myös itse mukana tutkimassa kassien sisältöä, kuten kuvasta alta näette. :)

Kuva Liisalta

Suoritettiin myös arvontaa niiden tuotteiden osalta, joita ei saatu menemään tasan kasseihin. Alla näette kymmenen palkintoa, eli kaikki voittivat jotain.


Takana näkyvä geelilakkapaketti oli kaikkein arvokkain ja arvonta aloitettiin siitä. Tuo paketti arvottiin halukkaiden kesken ja onnekas voittaja oli Prunella.Arvonnan jälkeen tulikin sitten ruokaa. Ruuasta mulla ei ole kuin puhelimella otetut kuvat, mutta eiköhän niistäkin näe kaiken oleellisen. Itse söin Crunchy Burgerin ilman sipsejä ja majoneesilla. Jälkkäriksi Minttu-tryffelisuklaakakkua New York jäätelöllä ja suklaakastikkeella. Erityisesti tuo jälkkäri on ihan superhyvää.


Pääruuan jälkeen, ennen jälkkäriä, pistettiin jakoon nuo ihanan tyylikkäät Make Up Storen kassit. Näissä sisällä oli samat sisällöt, mutta mm. sävyt vaihteli eri kassien välillä. Alla kuvassa bongasin omasta kassistani juuri Opin Designer Series pakkauksen. Tarkemman tuote-esittelyn löydät täältä.

Kuva Liisalta

Kuva Liisalta

Kassien penkomisen jälkeen ja jälkkäriä odotellessa vähän kirppisteltiin ja mun oman kirppissaaliin löydättekin tuotepostauksen lopusta täältä. Miitin loppuaika meni ihan hurjan nopeasti ja mun ja Miran juna lähti vähän yli kuus ja sinne meinas tulla kiire. :D Ehdittiin ihan lopussa kuitenkin äänestää kauneimmat kynnet ja Mira voitti avaruuskissoillaan seuraavan palkinnon. 


Meillä oli esillä myös jos jonkinlaisia esitteitä, joita sai selailla. :D Itse en valitettavasti muistanut ees kattoa näitä läpi. Oli niin hurjan kivaa, että aika riensi valtavaa vauhtia! Ensi kerralla siis paremmalla ajalla! :) Varmasti tavataan siis uudelleenkin.


Mukana oli siis seuraavat bloggaajat:
Anniina - Tiny Nail Design
Hiutale - Shiny & Glossy
Liisa - in this part of town
Sigi - ZigiZtyle
Mira - Live, Laugh, Love and Paint nails
Mirka - Gone With The Nails
Nannu - Dioriina
Prunella - 40 kynttä
Salla - Playing with Polish

Ylläolevien bloggaajien lisäksi mukana oli Korukynsillä blogin Lunalii meidän kanssa syömässä ja höpisemässä.

Tähän loppuun vielä haluan kiittää kaikkia mukana olleita! Oli hirmu kivaa!

2 kommenttia: