20.3.2014

Lähiaikojen shoppailut

Pitkästä aikaa shoppailupostausta kehiin! Ostin Ebayn ihmeellisestä maailmasta Nubarin uudehkoja Candy Crush -kokoelman lakkoja. Näitä ilmeisesti myydään hiekkalakkoina, mutta todettakoon heti alkuun, ettei nämä oo hiekkaa nähnykään. Kivoja glittereitä kuitenkin ja siinä mielessä helppoja, että kun yhen kerroksen laittaa ni nämä ei kyllä törröttele juurikaan vaan asettuu nätisti kynttä vasten.

Nubarin lakat Cotton Candy Crush, Rock Candy Crush, Berry Blue Crush ja Orange Slice Crush.

Sitten vielä vähän lähikuvaa pulloista. Kiinnostaisko näistä ihmisiä swatchit tms? Toki täällä oli tosi hyvät swatchit näistä lakoista ja löytyy multa puuttuvat väritkin. Kurkatkaa ihmeessä jos kiinnostaa.

Cotton Candy Crush

Rock Candy Crush

Berry Blue Crush

Orange Slice Crush

Adenina laski vielä loppuunmyynnissä hintoja ja tuo A Englandin Elaine on houkutellu mua kesästä asti. En oo malttanu sitä täydellä hintaa hankkia, koska mua mietitytti tuleeko mun sitä käytettyä kun on noinkin tumma. Koska lakkaa ei huvittanut yksin laittaa matkustamaan niin vielä oli muutamat siirtokuvat ja folio matkalle mukaan. Tuota Elainea näky ainakin vielä tällä hetkellä Adeninan valikoimista löytyvän, mutta tuskin kovin kauaa!


Sigi oli tilannu ebaysta kivoja niittejä, joten pakkohan munkin oli! Pyöreät pikkuniitit on ehkä just niitä, joita tulee eniten käytettyä. Matkalla ois myös vielä ainakin semmosia pitkiä piikkiniittejä ja pastellisia niittejä, joita Sigikin oli tuolla postauksessa esitelly.


Ebaysta myöskin bongasin tämmösen rasiallisen erilaisia juttuja, kun kaikenlaisia niittejä haeskelin. Nuo kaikki pyöreet jutut oli vähän isompia ku mä ehkä osasin hahmottaakkaan ja ne on varmaan vähän siinä ja siinä kuinka järkeviä ne on kokonsa puolesta kynsillä. Nuo kaikki piikkiasiat varmasti  tulee käyttöön jossain kohtaa. Helmiäishohtoiset neliötki oli tosi jännän näkösiä pelkästään jo värinkin puolesta!


Tällä kertaa kokeilussa tuommonen keskitumma harmaa tausta kuvilla. Heti voin todeta, etten ite tykänny yhtään ja kuvia sai muokata paljon, että ne näyttäs yhtää miltään ja siltikin ne näyttää omaan silmään jotenkin hassuilta. Voipi olla, että palailen sit kuitenkin siihen valkoiseen taustaan, vaikka valkonen onkin vaikea väri eikä koskaan näytä valkoiselta.

Täytys alkaa pohtimaan sunnuntaille jotain vaaleansinisiä kynsiä kun olis pienen pojan nimiäiset tulossa ja meikäläisestä tuleepi sylikummi. :) Jännää. Vielä ehtis kuitenkin testailemaan vaikkapa tuon Elainen tai jotakin noista Nubareista! Liikaa vaihtoehtoja taas. :D

12 kommenttia:

 1. Voi mua on himottanut noi Nubarit kanssa, mutta en ole vielä raaskinut tilailla niitä. Mua kiinnostaa ehdottomasti swatchit, vaikka ne tuolla toisessa linkissä onkin. :)

  VastaaPoista
 2. Voi noi Nubarit <3 Aina vaaleansinistä, saispa joskus lakkailla sillä vaaleanpunaisella c(;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voishan sitä tietty vihreetäkin laittaa. :D Vihreän kakun aattelin väkertää anyway.

   Poista
 3. Noi nubarit on syötävän värisiä. Ja kiitos sulle, nyt on sitte mullekkin tulossa noita niittejä :D

  VastaaPoista
 4. Mä ostin tuon Elainen vähän myös silleen, etten ollut varma väristä.. Mutta mikä ihanuus se onkaan kynsillä! <3 <3v<3

  Aika herkulliset värit noissa Nubareissa - nam.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhdyn kyllä tuohon täysin! Elaine on tosi monikäyttönen ja kaunis yksilö! Käyttäytyiki vallan mallikkaasti, kuten A Englandit yleensä. :)

   Poista
 5. Nubareiden värit on oikeasti semmosia syötävän värisiä kuten näköjään onkin jo todettu :D En tiiä tulisko ite käytettyä kynsillä, mutta vaikuttavia ne kyllä on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä niin herkulliset värit! Hetken täytyy tosin pohtia, että minkä väristen pohjien kanssa yhdistän nuo. :)

   Poista
 6. Mä kuolaan näitä mutta yritän unohtaa näiden olemassaolon koska.. äää! :D Ehkä pari..

  VastaaPoista