24.1.2014

Sinivihreät ihanuuslakat

Peukalo: Color Club Untamed Luxury , etusormi: Holiday Splendor , keskisormi: Color Club Beyond The Mistletoe, nimetön: Color Club Abyss, pikkusormi: China Glaze Atlantis.


Yks harrastuksen ihan alkutaipaleella hankkimiani China Glazen lakoista on ollut Atlantis. Atlantis on ollut yks kauneimpia lakkoja siitä asti. Mulla on ollut sen jälkeen oikeastaan joku ihme fiksaatio sinivihreisiin lakkoihin. Mä en kuitenkaan käytä sinivihreää juuri missään muualla kuin kynsissä. Nyt näitä sinivihreitä ihanuuksia joulun alla kotiutui useampikin. Vähän aiemmin viime vuonna ostin kaverilta pois jaloista pyörimästä Color Clubin Beyond The Mistletoen, joka on vähän vaaleampi glitterihanuus. Sitten kun sain diilattuna muutamat Color Clubin lakkaboxit niin sieltä tuli vielä mukaan Untamed Luxury sekä Abyss ja viimeisenä sitten BellaNailsin loppuunmyynnistä vielä Holiday Splendor.

Mikä ois parempi tapa ihastella näitä kaikkia kun yhdistää ne samoihin kynsiin! Kaikkiin laitoin alle Color Clubin Abyssia, koska se on yhdellä kerroksella peittävä upea sinivihreä creme, enkä mä halunnu ihan tuhottomasti kerrostaa glitteriä. Rakastuin tuohon ihan cremeen täysillä! Abyssin päälle sitten kerrostelin muihin kynsiin glittereitä ja jätin yhteen pelkän cremen. Tykkäilin näistä kyllä!

8 kommenttia:

 1. Oi miten ihania! Itselläni on myöskin jonkin sortin pakkomielle sinivihreisiin lakkoihin. Noista en jostain syystä kuitenkaan omista kuin Atlantiksen. Saattanee kyllä olla, että asia korjaantuu ja tuo Holiday Splendor jostakin luokseni muuttaa, näyttää meinaan sen verran herkulta :)

  VastaaPoista
 2. Tuo CC:n Abyss on aivan ihana! Oon ihan rakastunut siihen <3

  VastaaPoista
 3. Ai herkku näitä kynsiä! Mää rakastan turkoosin ja mintunvihreän eri sävyjä...

  VastaaPoista
 4. Mullakin on sinivihreita lakkoja enemman kuin kehtaan myontaa, esim. kaikki nama tassa postauksessa mainitut. :D

  VastaaPoista
 5. Kiitos ihanat! :D Mahtavaa huomata, etten ole yksin tämän sinivihreäfiksaationi kanssa.

  VastaaPoista
 6. Atlantis, tarviiko se alleen jotain? Onko hirvittävä poistaa? Oon luullut aina sen olevan vain glittertopperi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei se mikään maailman peittävin glitterlakka ole kyllä, eli helpommalla pääsee jos laittaa alle jotain. Esim. tuo Abyss on täydellisen värinen Atlantiksen alle. Atlantiksella saa kyllä peittävää, jos kärsivällisyys riittää 3-4 kerrokseen. Riippuen toki minkä paksusia kerroksia laittaa. Poistaminen ei ehkä yllä pahimpien glitterörvellyksien tasolle, mutta onhan tuossakin glitteriä. Riippuu taas ihan kerroksista kuinka tuskanen on poistaa.

   Poista
 7. Mullakin on toi Atlantis, upeuslakka! <3

  VastaaPoista