4.1.2014

Sekasin vähä sitä sun tätä.

Viime postauksessa lupailinkin, että tuutte näkemään toiset kynnet, joissa käytän Color Clubin Sugarplum Fairya. Tässä ne tulee! Mä oon jo pidemmän aikaa kironnut itsekseni et mä tosissaan tykkään Skittle/Skittlette/Sekasikiö/Mikälie kynsistä, mutta jostain kumman syystä ku ite niitä teen ni ryssin ne totaalisesti. Ehkä ulkopuolisen silmästä ne näyttää ihan ok, mutta jotenkin mun silmää ne tökkii. Se on aina yleensä kiinni jostain väriyhdistelmästä tai kuvioiden yhdistelystä. En saa aikaiseksi semmosta harmonista ja tasapainoista yhdistelyä, mitä oon sitten taas muualla nähnyt. Tässä kuitenkin taas yksi yritelmä. En äkkiseltään osaa heittää onko nämä nyt sitten skittlet vai skittlettet vai jotain ihan muuta. (Kysyin viisaammilta ja sanoivat ettei kumpikaa vaan ehkä enempi Mix and Match meininkiä näissä.) Mun on tosi vaikea jostain syystä muistaa tai tajuta näitä kaikkia ihme termejä.


Etusormessa pohjalla Essien Madison Ave-hue. Etusormen kuvioinnissa on käytetty Essien Blancia ja Licoricea. Keskisormessa Color Clubin Sugarplum Fairy tottakai. Nimettömässä alla Essien Blanc, jonka päälle sudin Color Clubin Pearl-spectivea ohuen kerroksen. Nimettömän pilkuista löytyy Essien Licorice ja Zoyan Dana. Pikkusormeen laitoin alle Color Clubin Endless ja sen päällä kerros Nubarin Pink Dottia. 

Mulla meni näitten lakkausten kohdalla päreet tuohon Nubariin ja se lähtee kiertoon. Toimii varmaan jollain muulla ja toisenlaisissa kynsissä, mutta en yhtään tykänny tuosta mehukeittofiiliksestä, jonka tuo lakka saa aikaan. Pink Dotissa kun pohja ei ole kirkas, vaan mehukeiton värinen. Mä tykkään yhdistää tätä vaaleaan, jolloin tuo mehukeittomaisuus näkyy. En tykkää, NEXT!


Löydätte käytetyt lakat siis ylhäältä lueteltuna, en taida niitä tällä kertaa listata vielä erikseen, ehkä se olis turhaakin toistoa. :) Tykkäsinkö? No en oikeastaan. Jotenkin noi leopardinpilkut ryssin, eikä ne näytä "aidoilta", lisäksi pikkusormen mehukeitto tökkii. Keskarista tyksin, yllättäen. :D Sen verran voisin vielä sanoa, että nämä kynnet tein tosiaan vielä 2013 vuoden puolella joten Facebookista löytyvät sen vuoden kuvakansiosta. :) Kuvakansioon taitaa tulla vielä yhdet unohdetut kynnet ja sitten pyöräytetään 2014 käyntiin. :D12 kommenttia:

 1. Et ole ainut jolla on ongelmia noiden kaikkien termien kanssa:D nätit nämä on silti! Lepardipilkut ei ole mulla vielä onnistuneet...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kiva etten oo ainut joka on vähä hukassa. :D

   Poista
 2. Ite oon iha sekasi kaikista skitletteistä, skittleistä ja mix and matcheista :D Ja mulla on ihan sama toi etten osaa itte tehä skitlettejä, mut muilla näyttää hurjan kivoille.. Mä niin haluisin osata :)

  Nää sun kynnet näyttää kans kivoille, ja uijui tuo Color Club 8) <3

  VastaaPoista
 3. Tosi kivat! Ja Sugarplum fairy on namu!!

  VastaaPoista
 4. Kivat kynnet, ja musta noi leopilkut on just hyvat! : )

  VastaaPoista