4.1.2014

Hyvää jo vaihtunutta vuotta!

Vuosi vaihtui railakkaissa merkeissä. Kynsille piti saada taas jotain ko. juhlaan sopivaa. Mä olin ennen joulua ostanut Citymarketin alennusmyynnistä Essien mustan Licoricen kun sitä on kehuttu vähän siellä ja täällä. Citymarketissa oli siis tämä osta kaksi maksa yksi -tarjous. Mulla hyvin harvoin on kokonaan mustia kynsiä tai edes vähän sinne päin. Uuteen vuoteen kuitenkin mun mielestä sopii musta väri ja yhdistin siihen sitten tietysti hopeista väriä. Aika klassista eikö vain? Ei muuta kuin ilotulitteet kynsille!


Näiden kynsien kanssa meinas tulla kiire. Näihin meni huomattavasti kauemmin aikaa kun olin ajatellutkaan ja lisäksi mun täyty lakata myös äidin kynnet, vaikkei yhtää ollut suunniteltu. Mä tiesin jo etukäteen että halusin vähän erilaisia kynsiä yhdistellä samoin värimaailmoin. Peukalosta ja nimettömästä löytyykin alta kimalteleva hologlitteri jonka päälle laitoin koristeluteippiä. Teipin aseteltuani lakkasin koko kynnen mustalla. Heti lakattuani poistin teipit päin vastaisessa järjestyksessä kun olin ne alunperin laittanut. Näin saatiin aikaan rakettiraidat! Raitojen keskelle vielä isohkot swarostrassit. Etusormesta löytyy ajanpuutteen vuoksi ihan vain musta lakka ja päällä China Glazen Novaa. Keskisormi ja pikkusormi saivat koristeekseen rakettia muistuttavat leimat valkoisella ja hopealla.


Ylhäällä kuvassa näette lähikuvaa peukalosta. Alhaalta löytyypi taas kuvaa tuosta ihanasta hologlitterlakasta! Lakka on Color Clubin Beyond The Mistletoe kokoelmasta Sugarplum Fairy. Ihan uskomaton kimallus! Hassua kyllä, ettei tämmönen glitterharakka, aiemmin tämmöstä glitterpommia vielä omistanut. Tuutte näkemään tämän lakan seuraavissakin kynsissä, mutta erilaisessa seurassa. :)Kynsissä käytin:

 • Essie Licorice
 • Color Club Sugarplum Fairy
 • China Glaze Nova
 • Alus- ja päällyslakat
 • Koristeluteippi
 • Konadin valkoinen leimauslakka
 • China Glazen Devotion (leimaus)
 • Bundlemonsterin leimauslaatta BM-002
 • Swarovskin kristallistrassit

6 kommenttia:

 1. Mulla on kans toi Sugarblum Fairy.. se on aivan uskomaton!

  VastaaPoista
 2. Tosi kivat uusi vuosi kynnet! Ja mielenkiinnolla jään odottamaan Sugarplumin uusintaesiintymistä.:)

  VastaaPoista
 3. Nää on ihan täydellisen uuden vuoden vaihtumiskynnet ja niin kauniit. Todella onnistuneet! :)

  VastaaPoista
 4. Upeat, ei osaa edes muuta sanoa! :)

  VastaaPoista