28.1.2014

Opi My Private Jet

Ensinnäkin täytyy todeta, etten mä ole mikään ruskeiden lakkojen fani missään määrin. Se on värinä jotenkin niin tylsä ja kynnet on viimenen paikka, joiden haluaisin olevan tylsiä. Mä oon kuitenkin paljon lukenut tästä Opin My Private Jetistä ja sen useammasta eri värimuodosta ja harvinaisuudesta. Kun sitten tuli tilaisuus hankkia tämä lakka, niin en harkinnut hetkeäkään. Tämä tuli mulle tosiaan osittain meidän lahjaringin kautta ja osittain itse maksettuna sen meidän sovitun summan ylimenevältä osalta. Värimuodoltaan uskoisin tämän olevan se Yuck Brown, mutta takuuseen en uskalla mennä sillä noita värejä on ilmeisesti useampia kuin mitä mä oon nähnyt. 

Tämä on tullut mulle jo toukokuussa, mutta sielläpä se on laatikossa pyörinyt ja odotellut. Aina on jotain värikkäämpää laittaa kynsille. Totesin kuitenkin, että mä en voi tätä myydä/vaihtaa eteenpäin, ennen ku oon tällä ainakin kerran lakannut. Nyt se on todistettavasti tehty. En vielä osaa oikein sanoa saako tämä lakka jäädä vai ei. Onhan se upea, helposti levittyvä ja peittävä. Silti se on kuitenkin RUSKEA.

Kynsille laitoin Adeninalta saamiani siirtokuvia. Siirtokuvat on ihan nättejä, ehkä tuo sudenkorento ois voinu olla joku koukero kuten nuo muut, mutta muuten. Näitten asettelu oli kuitenkin jostain syystä tavallista hankalampaa. Siirtokuvat irtos kyllä taustasta, eikä tullu mitään ruttuja. Nämä siirtokuvat ei vaan jostain syystä meinannu tarttua ollenkaa kynteen. Päällyslakan sai laittaa varovaisesti, ettei koko siirtokuva lähtenyt mukana. Parista kynnestä sain kuitenkin kuviosta pari kultaista koukeroa aavistuksen liikahtamaan kun nuo kuvioiden kirkkaat reunat ei jotenki meinannu "sulaa" kynnen pohjaväriin, johtuen ilmeisesti siitä, ettei ne tarttuneet kynteen.

Yleisesti ottaen Adeninalta tilatut siirtokuvat on ollu laadultaan hyviä, eikä ongelmia oo ollut. Nyt osu ekaa kertaa vähän huonommat siirtokuvat käyttöön. Ei nämäkään mun mielestä mahdottomat käytössä ollut. Ulkonäkö palkitsee nähdyn vaivan, ainakin omaan silmään. Lisäksi Adeninan siirtokuvavalikoima on tosi kattava ja sielä on semmosia kuvioita, joista mä tykkään. Vieläkin jäi useempia himotuksen kohteita odottelemaan seuraavaa kertaa. Siirtokuvat vaan on helpoimmista/nopeimmista koristelutavoista se näyttävin tapa koristella kynnet.


2 kommenttia: