18.5.2013

Lahjarinki

Oon siis kuulunut nyt vuoden verran lahjarinkiin, joka perustettiin Kynsikoristelut fb ryhmän kautta. Ideana tässä ringissä oli, että jokaiselle kuulle on valittu yksi tyttö, jota jokainen rinkiin kuuluva lahjoo 10 euron arvoisella lahjalla (+ postikulut päälle). Eli siis jokainen saa omana kuukautenaan 11 kpl 10 euron arvoisia paketteja ja jokainen joutuu myös muina paitsi omana kuukautenaan lähettämään jollekin tytölle 10 euron arvoisen kynsiaiheisen lahjan. Rinki alkaa olla loppusuoralla ja viimeinen lahjottava onkin nyt toukokuulla. Oma vuoroni oli huhtikuussa ja voisinkin esitellä teille mitä kaikkea sain ja keneltä. :)


My Private Jet hololakka Opilta tuli Lilliltä.


Tämä lahja on Tiialta. Sain siis Wild & Mild Diamond lakkoja ja kokokynnen tarroja. Tuommosia tarroja en oo koskaan kokeillut ja tykkään kyllä noitten Diamond lakkojen laadusta. Levittyvät ja peittyvät helposti. Ainoa miinus tulee tuosta korkista, joka on hankala sulkea niin että se ois tuon reunanmyötäisesti eikä esim. poikittain.


Tästä lahjasta löytyikin paljon kaikenlaista. Ridgefiller, pari värilakkaa, hologrammihilettä, karkkeja ja ihana kisukortti! Tuo nallepullo on supersuloinen! Hologrammihile taitaakin päästä kesäloman alkaessa rakennekynsiin! Oon siis päättänyt ottaa itseni uhriksi heti kun kesäloma alkaa ja tehdä itelleni kynnet. :D Pitäähän sitä harjoitella.


Marlin paketista löytyi seuraavaa: China Glazen ihana When Star Collide, mixhilettä, helmenpuolikkaita, muffiniriipus ja kaunis kortti. :)Mirjan paketista löytyikin sitten nuo kaksi ylempää kuvaa. Eli Sally Hansenin ihanaakin ihanampi Diamonds lakka. Arkki waterdecaleita, kynsitarroja ja pinkkejä tähtiä.


Mawwin paketistä löytyi nämä. Trindin CC153, Seppälän glitterlakka sekä Coloraman Berry Fusion.


Sininin paketissa tämmöset ihanuudet eli Max Factorin Meteorite ja Color Clubin Electronica.


Freyan paketista sain Color Clubin Take Wing kokoelmasta puuttuvat ihanuudet eli Sky High ja Fly With Me.


Lymin paketista paljastui ensimmäiset Ginatricotin lakat Basecoat ja Top of the line sekä Seppälän glitterlakka.


Mimo Mimmuskan paketista löytyi koko kynnen waterdecalseja sekä kärkeen laitettavia water decalseja, ihan uusia tuttavuuksia mulle kummatkin. Sitten löytyi Milanin Hot pink glitterihanuus sekä Isadoran Icy Purple.


Viimeisenä, mutta ei lainkaan vähäisimpänä saapui Mirvalta water decalseja sekä ihanaakin ihanampi China Glazen Infra Red. <3

Lahjarinki oli ihan kiva kokemus kyllä, mutta en luultavasti enää tule sitoutumaan vuoden ajaksi tämmöseen, sillä onhan se nyt pitkä aika ja kun ei pysty sanomaan rahatilanteesta vuodeksi eteenpäin yhtään mitään! Kaikki oli osannu tosi hyvin ottaa kyllä mun toiveita ja värimakuja huomioon ja tykkäsin siis kaikkien lahjoista! Kiitos teille kaikille rinkiläisille tästä kuluneesta vuodesta.

5 kommenttia: