10.3.2013

Veikeitä Nufun korvikkeita!

Ostin ebaysta hyvin Nfu Ohn kauniita korsettipulloja muistuttavia lakkoja. Lakat ovat nimeltään ilmeisesti JQ, ei oikein ota selvää tuosta kirjainyhdistelmästä. Kynsikoristelut facebook ryhmässä oli näistä alunperin kuvia ja ne oli niin kauniita glitterörvellyksiä kauniissa pulloissa, että oli pakko kotiuttaa. Lisäksi kun hinta oli vieläpä halpa niin mitä muuta voi toivoa? Pidemmittä puheitta kuviin, jotka huomasin olevan vieläpä epätarkkoja (ärsytys!!).

Swatcheissa kaikissa 3 kerrosta.

Mua laiskottaa tänään suuresti, oon arponut tänään useamman tunnin jo mistä aiheista postaisin, sillä jonossa on useampi, mutta päädyin nyt tähän. Fiiliksestä johtuen en nyt jaksa lähteä kaivamaan (typeriä) numerokoodeja noille lakoille, mutta en usko että niillä mitään tekisitte muutenkaan, sillä näillä koodeilla lakkoja ebaysta ei löydy. Linkitän ostamani lakat suoraan TÄHÄN, jos jotakuta lakat kiinnostaa. Tosin huomautan sen verran että nuo neljä lakkaa ostamalla saattaa olla värieroja tai tulla eri lakkoja, sillä osa oli saanut muita kuin ensimmäinen joka tilasi. Violetin tilasin erikseen vähän kalliimmalla toisaalta eli TÄÄLTÄ. Toimitus oli erittäin nopea joten siitä plussaa! Negatiivista palautetta annan lakkojen hajusta, haisevat ihan täysin Models ownin Mirrorballs -lakoille, eli siis pahalta!


3 kommenttia:

  1. Tuo oikeinpuolimmainen turkoosi on aika herkku. :3 Samoin tuo toinen vasemmalta. Aika söpösiä. Paljonko näissä on tavaraa? Näyttää pullot hirmu pieniltä.

    VastaaPoista
  2. Pakko saada ! Looking too good ;)!

    VastaaPoista