3.3.2013

Itsensä palkitseminen Jolly Jewelseillä!

Hyvin menneen työhaastattelun jälkeen poikkesin Seinäjoen keskustan Seppälään ja palkitsin itseni läjällä Golden Rosen Jolly Jewelsejä. Oli niin ihania kaikki, etten malttanut karsia kovinkaan montaa pois ja näitä kotiutuikin hurjat 8 kpl. :) Seppälän jälkeen olin sopinut meneväni moikkaamaan In this part of townin Liisaa Stockmann Beautyyn ja sieltä "jäi käteen" hyllyssä orpona ja yksinäisenä heilunut OPI:n DS Reverse. Eihän sitä vain voinut jättää hyllyyn ja kotona googletellessani ja ebayssa seikkaillessani huomasin, että ostin tuon OPI:n varsin hyvään hintaan! Ebayssakin hinnat tämän lakan kohdalla olivat aika korkealla ja sain sen siis täysin samaan hintaan ellen jopa edullisemmin Suomesta ilman odotteluja. Harvinaista! Hintaa Opilla oli siis 15,50 kantisalella ja se on mun ihka ensimmäinen Designer Series -lakka. :)


Tässä koko komeus ja laittelen lakkojen nimet seuraaviin lähempiin kuviin. :D

Tämä kuva ei anna lainkaan oikeutta tälle ihanalle OPI:n DS Reverselle. On luonnossa vähän vaaleampi, mulla vaan on ehkä maailman surkeimmat kuvausvalot täällä Ilmajoella lomaillessa.

Vasemmalta oikealle: 112, 105, 110 ja 113
111, 107, 103 ja 117

Joko te olette kotiuttaneet Golden Rosen Jolly Jewelsejä Seppälöistä? :)


8 kommenttia:

 1. Hih, ihanaa kun sait tuon DS:n meiltä, ja vielä niin edulliseen hintaan ;) Hassua miten oon sitä usein töissä käsissäni pyöritellyt, enkä oo tajunnut että se on DS -sarjaa!:D

  VastaaPoista
 2. Nämä uudet GR:t eivät vielä kovasti lämmitä mun mieltä. Paitsi ehkä muutama yksilö (107 & 117) - apua! :D Ehkä täytyy tutkailla miltä nämä näyttävät tositoimissa ja noutaa omat Seppälästä, jos rantautuvat vaan Raaheen..

  VastaaPoista
 3. Paljonko noilla oli hintaa? Voisitko laittaa aina postauksiin mukaan hitnoja? :) ja tiedätkö onko nuo hyvän laatuisia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistaakseni hintaa oli 3,95e. Oon swatchannu kaikki lakat kyllä, mutta vasta ehtinyt yhtä kynsille asti kokeilla. Vaikuttavat olevan ihan ok. Jellypohjaisia osa näistä, joten peittävyyden saapi ehkä 3 kerroksella. Toiset peittää sitten taas paremmin.

   Poista
 4. Noudin oman yksilöni seppälästä, mutta vain yhden, elikkäs tuon 103. Varmaankin tulee enemmänkin noita ostettua myöhemmin, näyttivät ne niin ihanilta siinä tiskillä odottaen ostajaa! :D

  VastaaPoista
 5. Minun oli tarkoitus vain ostaa pari noita Jolly Jewelsejä mutta sitten niitä tulikin 9 hamstrattua... :D

  VastaaPoista
 6. Mua ihan hirvitti, kun hamstrasin yhdellä pikaisella pyörähdyksellä Jollyja kuusi mukaani, mutta ihana kuulla, että on muitakin, jotka osti niitä tukuittain. =D
  Täytyy ehkä käydä vielä hypistelemässä niitä muitakin, kun ei ollut aikaa siinä niitä katsella sen enempää. =)

  VastaaPoista