1.3.2013

Työhaastattelukynnet

Ajastin tämän postauksen niin, että olen juuri tällä hetkellä hikoilemassa työhaastattelussa. Työhaastatteluun piti mukamas tehdä neutraalitkin kynnet, mutta ei nää nyt ehkä niin neutraalit ole kun vois olla. En toki usko, että paikka minne haen juuri piittaa siitä mitä kynsilläni on kunhan noin muuten ulkoasu on huoliteltu. Asiakaspalvelutehtäviin siis. :) Ekaa kertaa mulla käytössä magneettilakka. Oli Flormarin magneettilakat euron kappale Tokmannilla Ilmajoella joten hamstrasin niistä neljä mieluisinta väriä. Mä halusin pitää koristelun mahdollisimman minimaalisena, sillä tuo lakka on itsessään jo hyvin kaunis ja koristeellinen, ettei se kauheasti mitään kaipaakaan. Pientä blingiä piti kuitenkin olla!


Näissä kynsissä käytin siis:
 • Flormarin magneettilakka MG04
 • Strassit
 • Cesarsin pikakuivattava
Ajattelin heti haastattelun jälkeen kipaista keskustan Seppälään ja kotiuttaa muutaman Golden Rosen Jolly Jewelsin, sillä ne kuulemma on tuohon Seinäjoelle saapunut. En jaksaisi odottaa! Toivon kovasti, että sielä ois niitä parhaimpia vielä jäljellä.

Pitäkää peukut pystyssä sekä haastattelun että lakkojen suhteen!EDIT: Sain kesäksi töitä jeeeeee! :D Kynnetkin huomattiin, mutta en usko niillä olleen vaikutusta.

6 kommenttia:

 1. Tosi kivat kynnet, kyllä noilla edukseen esiintyy asiakaspalvelutehtäviä varten! Toivottavasti haastattelu meni muuten mukavasti.

  VastaaPoista
 2. Upeat kynnet!
  Tsemiä haastatteluun, se kyllä taitaa jo olla takana päin, miten siellä meni?
  Mie voin vain kuvitella kuin sie siellä haastattelussa naputat jalalla lattiaa miettien "Kiire,kiire,KIIRE! Tahtoo saada Jolly Jewelssejä" ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haastattelu meni hyvin ja nappasin työpaikan itselleni. :D Sen jälkeen suuntasin Seppälään ja kaappasin 8 Jolly Jewelsiä ja siitä Stockman Beautyyn Liisan kiusattavaksi ja sorruin vielä Opin DS Reverseen! :D Ghhh.... bye bye rahat.

   Poista
 3. Onnea työpaikasta ja tosi kivat kynnet.Hyvin onnistunu toi kuvio.Mites ne niin halvalla näin kyl tokmannin mainoksen et flormar lakkoja erä 1e kpl mut aattelin et taas vaan graffitit ku viimeksi ei ollu muita.Multa löytyy niitä jo nii paljon

  VastaaPoista
 4. Ihanat nuo kynnet :) ja onnea paljon kun töitä sait =)

  VastaaPoista