7.3.2013

LOL :D

Aurinko paistaa! Holokynsien kannalta tosi jees, mutta mun migreeniin taipuvainen pää ei tuosta kevätauringosta tykkää sillon kun lunta on maassa. Pääsin kuitenkin ensi kertaa kokeilemaan todellista harvinaisuutta kynsilleni. Violetti on lepivärini numero 1 ja sitä en oikeastaan holona omistanut ennestään kuin Flormarilta. Nyt sain kuitenkin käsiini China Glazen LOL:in. Kiitos tästä kuuluu Johannalle!

LOL on tosiaan äärettömän kaunis violetti holo violettia rakastavalle, mutta ison miinuksen lakka saa surkeimmasta levittyvyydestä ikinä. :D Edes Nufun holot ei ole näin huonoja! Tämän lakan kohdalla Nfu Ohn Aqua Basen omistaminen on lähes välttämättömyys. Mä sain 3 kerroksella tasaisen lopputuloksen ja kaljut paikat piiloon vaikka ensimmäinen kerros ei lakkauksilta näyttänytkään. :D Tätä lakkaa en halunnut peittää, joten päädyin kokeilemaan uusia niittejä. Yksinkertainen on kaunista! Niiteissä on se positiivinen puoli, ettei niitä päällyslakka pilaa, toisin ku strassit.

Miehekkeelle kunnia tästä molempien käsien kuvasta. :D
Näissä lakkauksissa on käytetty: China Glazen LOL, kynsiniitit sekä Cesarsin pikakuivattava.

LOL pääsi kerta heitolla komeilemaan sinne "Kaunein lakkani" -kategoriaan. Mä tykkään enemmän näistä holoista joissa on hillitympi efekti, ei sillä etteikö lineaarisetkin holot olisi kauniita. Tämän lakan kokeilun jälkeen jotenkin aloin odottamaan Chinalta tulevaa Hologlam kokoelmaa, vaikka ensin luulin etten siitä innostu lainkaan!

Mikä on teidän ultimatelempilakkanne?9 kommenttia:

 1. Hololakkauksien koristelu on hankalaa, ainakin minusta:D tässäpä hieno oivallus koristeluun!

  VastaaPoista
 2. Tosi kaunis lakka, jos tuon saisi ostettua jostain kohtuullisella hinnalla niin ostaisin kyllä :) Ehkä mulla Color Clubin Eternal Beauty ajaa violetin holon asiaa toistaiseksi.

  Täällä toinen Hologlamin odottaja, toivottavasti niissä on sitten parempi levittyvyys. Tai sitten vaan hankin sen aqua basen suosiolla :D

  VastaaPoista
 3. On näyttävä lakka! Mun lempilempilakkani on vielä hakusessa.. :)

  VastaaPoista
 4. On se kaunis. =)
  Lempilakkaa en uskalla mennä nimeämään, koska se vaihtelee niin suuresti, eikä tuu nyt mitään ehdotonta ihanuutta mieleen. ;D

  VastaaPoista
 5. Ihana se on kyllä :) Mutta ehkä olisin menettänyt hermoni levittyvyyden kanssa.... :D

  VastaaPoista
 6. Voi että tuo on kaunis! <3 Ja koristelut on onnistuneet nappiin! :)

  VastaaPoista
 7. Ihanat!! Mun yksi ja ainut orlyni on paras levittyvyydeltään... Väreistä en tiiä:)

  VastaaPoista
 8. Tosi nätit! Ja tuo lakka on kyllä ihanan värinen :)

  Kaunein kynsilakka ikinä on luultavasti Sally Hansen Turquoise Opal. Se on aivan järjettömän hieno, ainoa huono puoli on se, että se on pakko kerrostaa tumman päälle jos aikoo saada sen joskus kuivumaankin. Yksinään se vaatisi ainakin neljä kerrosta.

  VastaaPoista