3.6.2012

Arvonnan voittaja ja palautteiden purku!

Arvonta siis päättyi tuossa muutama tunti sitten ja olen käynyt läpi teidän vastauksia. Muutaman jouduin hylkäämään sillä sieltä puuttui palaute/sähköpostiosoite. Arvontaan hyväksyttyjä arpoja oli kokonaisuudessaan 54 kpl. :)

Arpaonni osui arvalle nro 1 ja tämän arvan omistaa:

 MIIA! 

Onneksi olkoon. Otan suhun yhteyttä tuotapikaa. :)

Seuraavaksi vähän palautteita:

  • Monet tykkäsivät kuvien määrästä, laadusta ja nykyisestä koosta. Ensimmäisten viestien perusteella muutin blogini ulkoasua niin, että tekstialue on nyt suurempi ja mahtuu isommat kuvat joita monet toivoi.
  • Blogin ulkoasu jakaa mielipiteitä. Osa tykkäsi tummasta ja omaperäisestä taustasta ja osa sitten taas karsasti tuota tummaa taustaa. Toivottiin myös blogin bannerikuvaan kynsikuvia. Blogin ulkoasu tulee varmasti muuttumaan useaankin otteeseen, sillä tykkään niitä tehdä, joten tuo tummansinivioletti tausta ei ole pysyvä. :) Ehkäpä seuraava on sitten vaaleampi ja tuota banneriasiaakin voin varmasti harkita.
  • Monet tykkäsivät kirjoitusasusta ja sen virheettömyydestä. Myös tekstin määrä oli monen mielestä sopiva. Uskonkin sen pysyvän tällaisena, sillä mikään romaaninkirjoittaja en itse ole. :) Postaustahtiakin pyydettiin tihentämän ja varmaan kesän aikana postailenkin vähän useammin kun on enemmän vapaa-aikaa, mutta muutoin se on ihan ajasta kiinni miten pystyn postailemaan.
  • Monet tykkäilivät myös siitä, ettei ole juurikaan yksivärisiä lakkauksia ja koristelutkin vaihtelevat. :) Näin olen myös ajatellut jatkaa ja pyrin siihen, että ei olisi kovin paljon samanlaisia lakkauksia peräkkäin.
  • Palautetta sain myös aitoudesta ja hyväntuulisuudesta joten kiitos siitä. ^^

 

Iso kiitos kaikille palautetta antaneille, olen lukenut ne huolella läpi. Kiitos myös kaikille arvontaan osallistuneille ja toivotaan parempaa onnea ensikerralla niille joita ei tällä kertaa arpa suosinut.


Terkuin Tike

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti