10.6.2012

Muutamat väliin jääneet kynnet

Vielä on muutamat kuvat, jotka on vähän heikompilaatuisia. :) Sain tosiaan perjantaina vihdoin ja viimein takaisin käyttööni järkkärin ja nyt on taas kivempi kuvailla kynsiä.

Tässä tulee tämmöset vaaleanpunaiset ihanuudet. Näissä on alla flormarin pinkki 383 3kerrosta. Kärjissä spiraalimaisesti Wild and Crazyn Neon light. Rajasin tuon spiraalimaisen kuvion vaaleanpunaisilla mikrohelmillä ja lisäsin vielä strassit jokaiseen kynteen. :D Kynnet sopi tosi hienosti yhteen mun kannettavan hiiren kanssa. 


Ensimmäisessä kuvassa värit on oikeammat, mutta tässä vielä kuvaa salamalla, vaikka kuva muutoin onkin ihan hirveä! Tässä tulee ehkä vähän paremmin esiin nuo värierot.


Seuraavana kynnet, joissa alimpana on Flormarilta neonpinkkiä ja päällä tommonen flormarin shimmerlakka (?) joka myös oli neonpinkki. Halusin vähän rauhoittaa kokonaisuutta ja siispä XL-laatasta C tuommoisia höyhenentyyppisiä kuvioita vähän sinne sun tänne valkoisella. Lisäksi vielä pinkkejä strasseja.


Nyt oli taas vähän pinkkipainotteisia kynsiä, mutta seuraavat onkin sitten jotain ihan muuta! ;) Seuraavaan kertaan siis!

Terkuin Tike :)

4 kommenttia:

 1. Ihanat! Itse en oikein osaa käyttää microhelmiä ja strasseja, mutta sulta se selvästi sujuu kuin vettä vaan! Mullakin on toi XL C -laatta. Siinä on niin ihanat kuviot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikrohelmien käyttö on kieltämättä haastavaa. :) Jokainen helmi täytyy asetella dotting toolin päällä tarkasti paikalleen ennen kuin lakka ehtii kuivua ja ne ei sitten enää tartu. :) Kauan niissä kieltämättä meni ja harmi ettei niistä kovin hyviä kuvia ehtinyt sitten saamaan.

   Poista
 2. Kävin tutustumassa ja liityin lukijaksi. :) Hankin itsekin juuri eilen flormarin neonpinkin, toivottavasti se on sama sähäkkä sävy kuin tässä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa lukijaksi! :) Flormarilla taitaa olla kaksi neonpinkkiä. Toinen on tuo kirkas ja toinen vähän tummempi. Molemmista oon kyllä tykännyt!

   Poista