24.5.2012

Viherpeukalokynnet

Oli pakko päästä testaileen tuota uutta Nfu Oh:n lakkaa joka on jo jonkin aikaa pyörinyt nurkissa pääsemättä kuitenkaan kynsille asti. :) Päätettiin tehdä äidille siis vähän erilaiset kynnet. Näissä kynsissä peukalo ja pikkusormi on tummempia. Niissä on musta lakka alla ja tuo Nfu Ohn nro 56, eli tuollainen vihertävä lakka oikein hohtavilla vihreillä flakeilla päällä. Tämän tyyppiset Nfu Ohn lakat pääsevät mielestäni oikeuksiinsa vain jonkin toisen lakan päällä. :) Keskimmäisissä sormissa sitten taas on alla China Glazen knotty, joka on tommonen nude varustettuna ihanalla kimalteella. Knottyn päälle laitettiin vihreät tuommoiset köynnösmäiset leimat XL laatasta D. Kärkiin mustaa ja Nfu Ohn flake-lakkaa. Kaikkiin kynsiin rajattiin "ranskis" parilla eri sävyllä vihreitä isoja hileitä.

Itse oon menettänyt ihan totaalisesti sydämeni Nfu Ohn lakoille. :) Omistan niitä 10 eri sävyä ja tykkään kyllä kaikista! Erityisesti holot on niin ihania! Positiivista muihin kynsilakkoihin verrattuna on se, että näissä on myös satsattu tuohon pullon suunnitteluun! En ole yhtä kaunista pulloa aiemmin nähnyt! Mutta esittelen teill varmaan tuon "Nufu" kokoelmani myöhemmin, muutamat kuvatkin on jo odottamassa. ;)

Terkuin Tike

4 kommenttia:

 1. Oooh, aivan huippu ihana tuo nufu ja upeat kynnet! Mun äitille ei sais laittaa kynsiä vaikka maksettais :D

  VastaaPoista
 2. KUI UOEET!! rakastan tota väriä!

  VastaaPoista
 3. ihanat nuo tummemmat! upea väri :D

  VastaaPoista
 4. Todella upea lakkaus koristeluineen! Näin tän sieluni silmin jo viininpunaisenakin versiona :P Nää vihreet on tosi päheet 8D

  VastaaPoista