16.5.2012

100. postaus! Äitienpäivää ja muita kynsiä.


Hei taas!

Ensimmäisenä kynnet jotka jatkaa mulla tämmöstä liukuvärjäysvillitystä mikä alko Vappuna. :D Jotenkin jäi nyt päälle ja mulla on tällä hetkellä kynsissä kolmannet liukuvärjäystekniikalla tehdyt kynnet peräkkäin! Näyttävää ja helppoa sanoisin! Näissä kynsissä mitkä nyt esittelen on vähän vähemmän tota liukumaa sillä käytin vain ja ainoastaan tuota hopeista väriä ja se on töpötelty tuollai vinoon. Osittain hopeisen päälle leimasin mustalla kukkakuviot. Pahoittelen kuvan käsien kuntoa, siitä syystä en viitti näistä kynsistä enempää laittaakaan kun kädet huonossa kunnossa koulun jäljiltä taas. :D Onneksi alkaa kesä ja ehtii hoitamaan kynsiä enemmän!


Seuraavaksi sitten omat äitienpäiväviikonlopuksi tehdyt kynnet. Alunperin suunnitelma oli ihan toinen, mutta toteutus ontui ja pahasti joten aloitin alusta ja tein vähän tämmöset tummemmat ja kimaltelevat kynnet alkuperäisten hemppiksien sijaan. :D Yllättäen taas liukuvärillä nämäkin! Liukuvärjäyksessä käytin pohjalla tommosta jotain Wild and Mildin hemppis violettikimallejuttua. Sitten seuraavana keskellä on Seppälästä ostettua Metallics merkkistä lilaa lakkaa ja kärjessä mustaa jota vähän häivyttelin vielä tuolla metallicsilla. Kuorrutin koko komeuden sitten vielä lopuksi tuolla pohjalla olevalla Wild and Mildin kimaltelevalla lakalla ja se sai mielestäni vielä vähän paremmin toimimaan tuon liu'un ja värit ei erottunu niin rajusti toisistaan. Tykkään!


DISC-07

Sitten seuraavana tuleekin äidille äitienpäivälahjaksi tehdyt kynnet. Alla Nubarin wild life joka on aika ihana kuparia hohteleva vihreä. Aikaa ei ollut näitten kynsien tekoon kovinkaan paljon joten päädyttiin laittamaan yksivärinen lakkaus ja siihen päälle ruusuiset water decalsit. Joskus tämmöset nopeatkin on kivan näköisiä. :) Itse tykkäsin lopputuloksesta.


Sitten taas loppuun hehkutan että tämä oli tosiaan se 100. postaus ja seuraavana tuleekin sitten lukijoille arvontaa! Eli nyt kannattaa liittyä julkiseksi lukijaksi tälle blogille! Lisää arvonnasta selviää sitten seuraavassa postauksessa, jonka ajankohtaa en vielä itsekään tiedä, sillä täytyy tuo arvontapalkinto vielä pohtia. :D

Terkuin T1k32 kommenttia:

 1. Mulla on sulle haaste blogissani!
  http://cottoncandymaker.blogspot.com/2012/05/haasteita-x3.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta. :) Täytyy katsoa jos jossain vaiheessa ehdin tuon täyttelemään!

   Poista