23.5.2012

Synttärikynnet

Synttäreistä on vierähtänyt jo pieni tovi, sillä täytin vuosia jo 15.5. Vuosia on kertynyt mittariin jo 24. :) Esittelen teille nyt hieman pienellä viiveellä synttärikynnet joita pidin tuona päivänä. :) Sain myös avomieheltäni ruusukimpun jonka sitten päätin ikuistaa näihin kuviin kun sattui väritkin sopimaan yhteen.

XL kuvalaatta D

Alkuperäinen idea kynsiin lähti siitä että mun oli aivan pakko saada kokeilla juuri postiin kolahtanutta OPIn valkoista lakkaa eli Alpine Snowta. Lakka osottautui kaiken lukemani hypetyksen jälkeen totaaliseksi pettymykseksi. Lakka raidoittuu tosi pahasti, sivellin on omaan käyttööni turhan iso ja vain sotkee. Lakka peittikin itselläni vasta NELJÄNNELLÄ kerroksella. Kyllä luit oikein 4 kerrosta. 3 olisi ehkä pärjännyt, jos olisi osannut levittää vähän nätimmin. Ihan pelkästä valkoisesta en kynsilläni niin pidä, joten päälle laitoin töpöttelemällä liukuvärimäisesti pinkkiä lakkaa. Jos oikein muistan niin toinen pinkki oli Models ownilta joku ja toinen Wild and crazylta. Kuollaksenikaan en vaan muista mitä lakkoja ne oli. :D Kaiken päälle leimasin tuommoisen "crakle" kuvion konadin valkoisella.


Kynnet tein siis synttäreitä edeltävän päivänä eli 14.5 ja vuorokauden niitä siinä katseltuani totesin että niistä mielestäni puuttui juhlavuutta ja olivat synttärikynsiksi ehkä vähän tylsätkin. Joten päätin sitten lisätä kynsiin vielä water decalsit jotka sitten osuvasti sopii yhteen saamieni ruusujen kanssa. En tiedä oliko mies tiirannut kynsiä tarkemmin vai tiesikö hän vaan yhden lempiväreistäni? :DMikä on teidän mielestänne paras valkoinen kynsilakka ja miksi? :)

Muistakaahan myös edelleen käynnissä oleva arvonta! Linkkipainikekuva löytyy tuolta sivupalkista. -->

Terkuin Tike

4 kommenttia:

 1. kui hienot kynnet! <3 oot taitava!
  ja hyvää myöhästä syntymäpäivää! (:

  VastaaPoista
 2. Wautsi kylläpä on hienot kynnet! Katoin eka et miten voi olla crackle lakkaa liukuvärinä mutta luettuani tekstin loppuun selvisi tämäkin mysteeri :D Ja ihania ruusuja oot saanu, onnentyttö. Myöhästyneet synttärionnittelut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti. :) Ite en crakle lakoista hirveästi perusta, mutta leimana se oli kyllä ihan kiva, ehkä vähän hallitumpi lopputulos kuin lakalla. Tosiaan eihän sitä craklea taida liukuvärinä saada. :D

   Poista