30.5.2012

100 lukijaa täynnä ja kesäloma häämöttää!

Tänään pamahti lukijamittariin noinkin hieno pyöreä luku kuin 100 lukijaa. :) Iso kiitos siitä teille ja toivon, että viihdytte täällä lueskelemassa jatkossakin. :) Mulla ei nyt ole tämän kunniaksi mitään sen kummempaa esiteltävää, kun tämmöset juhlavat kynnet, sillä en aavistanut, että tuo lukijamäärä tulee noinkin äkkiä täyteen. Mutta 100 postauksen arvonta on edelleen käynnissä ja siihen voitte edelleen osallistua. :) Linkki arvontaan löytyy ylimpänä tuossa oikeassa sivupalkissa.

Nämä kynnet lähti ajatuskombinaatiosta 100 lukijaa + viimeinen koulupäivä ja uusi konadin m77 laatta. Mulla on myös ollut menossa vähän semmosta "väriähkyä" enkä oo saanut millään päätettyä millä värillä lakkaisin, kun mitään väriä ei tehnyt erityisesti mieli. Joten näissä kynsissä ei mitään väri väriä nähdä, sillä pysyttelin ihan mustavalkoisessa värimaailmassa. Tuo konadin uusi m77 laatta on kuin tehty mua varten. Opiskelen tosiaan kultasepänalaa ja m77 laatta on yksi harvoista laatoista joissa on ihan oikeasti koruja! Joten viimeisen koulupäivän kunniaksi kynsille pääsi tietysti koruja ja blingejä! Kuinkas muutenkaan. ;) Vinkki: Värimaailmaltaan tämmöset kynnet sopisi täydellisesti mm. ylioppilaslakkiin. Onnittelut  kaikille valmistuville!

Ranskalaisen tein Cesarshopin valkoisella ranskislakalla ja vieläpä ihan vapaalla kädellä! Oon jotenkin yllättynyt että sain siitä noinkin siistin ilman maalarinteippivirityksiä. :) Päälle kimallusta tuomaan laitoin Wild and Crazyn Ticklish toes, joka on ehkä se käytetyin lakka, jonka omistan. Olen joutunut jo kertaalleen ostaa uuden pullonkin. Sitten tosiaan leima konadin mustalla M77 laatasta ja muutamia strasseja sinne tänne kimaltamaan.

Oletteko te kokeneet "väriähkyä" ja miten te pääsitte siitä yli?

Terkuin Tike

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti