24.3.2011

Water Decals

Monessa blogissa nähnyt niin pitihän näitä itekin testata! Mulla oli kieltämättä pienoinen ennakkoasenne näihin, että ne ois semmosia samantyyppisiä kun mitä nuo kynsitarrat on ollut. Tarroissahan tosi monissa näkyy ne teipin rajat kynsilakan alta ja ite en niistä oikein tykkää. Tilasin yhden luiskan 20 kuvaa / 0,99 dollaria  (n. 0,72€) postikuluineen (englanninkieliset ohjeet mukana). Toimitus oli nopea vaikka ebaysta tilasin, mutta muistaakseni nämä tuli tuosta naapurimaasta Virosta joten olivat n. reilussa vuorokaudessa perillä. Ensin olin vähän pettynyt kun näytti paperilla jotenkin niin pikselimössöltä tuo kuva, mutta kynnellä ei ollenkaan huonon näköinen! Myöskään niitä ärsyttäviä rajoja ei ole huomattavissa. Tykkään ja suosittelen muillekin! Asettelu selvästi helpompaa kun konad -leimaamisessa. Kuvaa kynsistä saatte vasta myöhemmin kun saan nämä siistittyä, mutta kuva ostoksesta olkaa hyvät:

Edit: Tässä kuva Water Decaleista kynnellä. Alla La Femmen valkoinen ja kärjissä Wild and Crazyn Carissaa sekä Wet n Wildin Rock Solid Dream Black Metallic.


Oletteko te kokeilleet Water Decaleja? Mitä olette pitäneet?

-T1k3-

1 kommentti:

  1. Mä ihastuin water decalseihin just sen takia kun ne on niin helppoja ja ei tosiaankaan niin paksuja kuin esim. tarrat. Ihastelin noita Viron puolen arkkeja just Ebaysta, en ole tosin saanut vielä hankituksi.

    VastaaPoista