16.3.2011

Tämän viikon kynnet

Tämmöiset kynnet mulla on ollut tällä viikolla. Tein ne tuossa viikonloppua varten tokikin, mutta ovat säilyneet hyvin tähän asti. Jopa työhaastattelussa mulla nämä oli :) Vaikkakin yritin pitää niitä piilossa, kun Atrialla eivät työntekijöillä kynsilakkaa salli. :) Lyhensin myöskin kynsiäni, jos sattuvat niitä vilkaisemaan. Kynnet kuitenkin lyhenevät entisestään mikäli työpaikka aukeaa, mutta voihan lyhyitäkin kynsiä koristella!

Näissä kynsissä oon pysynyt hyvin yksinkertaisessa tyylissä. Alla Sally Hansenin vahvistava lakka ja sen päällä La Femmen ihana barbimainen pinkki, yksi suosikeista. Kärkiin tein vinomanikyyrin kynsilakkaan sopivalla hileellä joka on Keskiseltä ostettu. Auringossa otin kuvan, jotta sain tuon hileen edes vähän säihkymään, mutta muuten kuvasta tuli ikävä kyllä tumma. Toivottavasti saatte selvää!
-T1k3-

2 kommenttia:

  1. oi noi on ihanat! mun kynnet on nykyään kans melkeen aina tota luokkaa, et jotain neutraalii lakkaa muuten kynnelle ja sit jonkinasteiset glitteritipit :D. Oon jääny koukkuun glitteriin :D.

    VastaaPoista
  2. Ite kans kaikesta kimaltavasta tykkään ja sitä pitää lähes kaikissa kynsissä edes pienesti olla. Harakka fiilis. :D Mutta joo joskus edes vähän simppelimpää ettei överiglittereitä.

    VastaaPoista