21.3.2011

Seppälä ja Models own

Edellisessä postauksessa ehdinkin jo mainita uusista kynsilakkaostoksista. Kävin siis Seppälässä hakemassa itselleni mahdollisimman luonnollisen väristä ns. pohjalakkaa, koska omat kynteni ovat taas vaihteeksi ihan keltaiset. Keltaisuutta ei oikeastaan saa edes pois muuta kuin kasvattamalla tai sitten viilailemalla päältä. Päältä viilaaminen taas aiheuttaa herkästi mulla kynsien katkeamisen. Joten kaikkein mieluiten vain peitän tuon kaiken rumuuden kynsilakan alle. 

Seppälässä sitten arvoin kahden eri Models Ownin sävyn välillä, toinen oli tämä Peach puff jonka ostin ja toinen oli jokin aavistuksen ruskeampi versio, mahtoikohan olla jokin Nude? Valitsin siis hieman tämän oranssihtavan version. Kotona kuitenkin tulin siihen tulokseen, että vaikka se pullossa näytti paremmalta vaihtoehdolta niin ei sitä kuitenkaan ollut. Ehkä vähän liian oranssi kuitenkin loppupeleissä, mutta varmasti tulee käytettyä tuokin. Toinen ostoksista oli Models Ownin Purple Passion, jota olin vilkuillut useammankin kerran, että tuo täytyy hakea pois. :D Kahden kynsilakan ostajalle oli kaupan päällisenä Models Ownin buffer-kynsiviila, joka tietysti lähti mukaan. Seuraavaksi kuvat ostoksista, viilan kuva on netistä napattu ei omani.
Tosiaan näistä ehdin tuota Peach Puffia jo kokeilla. Levittyi ihan hyvin ja peittyi kahdella kerroksella ihan nätisti. Värisävy vain saisi olla vielä lähempänä luonnollista sävyä. Purple Passionia kokeilen luultavasti tänään ja siitä lisää sitten seuraavassa postauksessa.

-T1k3-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti