30.3.2011

Postiylläri!

Oli kiva herätä tänä aamuna kun pöydällä oli läjä eBayn kautta tilattuja paketteja. Oli ihan kuin joulu niitä purkaessa ku selvästikään kaikki ei vielä ollut tullut niin sai arvailla, että mitähän mahtoi tulla! Sitten iso läjä kuvia!

Tässä kuvassa kaikki mitä saapui. Ja seuraavana lähemmin erittelyä.


 Tässä "Hexagon" nimistä glitteriä eli suomeksi kuusikulmaisia hileitä. Nämä oli tosi isoja mikä oli positiivinen ylläri! Jotenkin sain käsityksen että oilisivat ollu vähän pienempiä, mutta tämä ei tosiaan haittaa. Tän kokosia en olekaan nähnyt. :) Saas nähdä miten käyttäytyvät kynnellä kokonsa puolesta.

"Diamond" glitteriä eli ruutuhileitä. Näitä oon himoinnut jo pitkään. Kyllä olen harakka, kaikki kimaltava on erittäin kiva asia.


Helmenpuolikkita. Alla isompia ja päällä pienempiä. Useita värejä.


100 fimoa, 50 erilaista. Ennestään ei ollu mitenkään vielä tarpeeksi kuvioita ja tuskin on nytkään. :D Tämän mukana tuli leikkuri, mutta se ei tietysti tajunnu kuvaan mukaan eksyä. :D


Viimeisenä mutta ei vähäisempänä dotting tooleja monessa eri koossa. Mulla aiemmin sivellinsetin mukana tuli pieni dotting tool, mutta aika äkkiä hoksasin, että tarvin niitä eri kokoisina aivan varmasti. Sen verran kätevä väline. Suosittelen muillekin!Mitäs ihmiset tykkää fimoista? Onko teidän mielestä niitä helppo leikata? 
Itse kaipaan vielä harjoittelua tuossa leikkaamisessa. Liian ohuita niistä ei oikeastaan saa, mutta liian paksuja ja vinoja kylläkin. :S

Seuraavaan kertaan!

-T1k3-


3 kommenttia:

 1. Haluun pääkallo fimotikuuun ;__________; Ja toi sinine sydän on ehk näteeein <3<3
  Wanna trade? x'''3 En oo leikelly omiani vielä...

  VastaaPoista
 2. Onnistuu. :) Tuplakappaleita kun ovat.

  VastaaPoista
 3. niin suloisen näköisiä fimoja! :)

  VastaaPoista