4.10.2016

I Love Me - messulippuarvonta


Taas on edessä yks vuoden kohokohdista eli I Love Me -messut Helsingin messukeskuksessa. Itse olin viime vuonna ensimmäisen kerran messuilla ja kyllä sinne on taas tänä vuonna suunnistettava. Blogin kautta ollaan jälleen menossa ja pari lippua olis arvottavana teille ihanat blogin lukijat! Arvonta-aikaa annan vain tämän viikon loppuun eli sunnuntaihin 9.10.2015 klo 23.59, jotta ehdin liput vielä postittaa voittajille. Samasta syystä johtuen voittajalla on 24h aikaa vastata sähköpostiini. Lippuja on siis kaksi, jotka arvon eri henkilöille, jotta useampi saa mahdollisuuden voittaa. Arvontaan osallistuaksesi, sinun tulee olla blogini lukija joko täällä tai Instagramissani. Osallistumisviestistä tulisi löytyä tiedot seurauskanavasta, nimimerkistäsi sekä sähköpostiosoitteesi, jotta saan sinuun tarvittaessa yhteyden voiton osuessa kohdalle. Postitan liput vain Suomeen enkä voi valitettavasti ottaa vastuuta postin hukkaamista kirjeistä.

Arvontaonnea kaikille ja aurinkoista loppuviikkoa. :)

PS. Kynsiblogit ovat käynnistäneet tänään teemakuukauden ja käy ihmeessä katsastamassa mistä on kyse Facebook sivumme puolelta. Siellä on käynnissä myös lakkauskilpailu aiheeseen liittyen!

Edit: Ajattelin, että voisi olla ihan viisasta jättää arvontakommentit julkaisematta, jolloin sähköpostiosoitteenne pysyvät piilossa ja saatatte säästyä roskapostilta. :)

3 kommenttia:

 1. Onkohan mä osallistunut tähän? On semmonen olo että oon mutta kun kommentti ei näy niin oon vähän epäileväinen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä löytyy osallistuminen sultakin! :)

   Poista
  2. Kyllä löytyy osallistuminen sultakin! :)

   Poista