19.10.2016

Kynsiblogit Goes Halloween: Suokalloset


Kynsiblogeilla on käynnissä tällä hetkellä halloween-teemakuukausi. Sivuilta löytyy jo monet halloween-kynnet, jotka kannattaa käydä kyllä kurkkaamassa. Lisäksi käynnissä on lakkauskilpailu, josta lisää postauksen lopussa. Tänään halloween-kynnet löytyvät tästä blogista, joten tervetuloa lukemaan!


Mun ensimmäiset tämän vuoden halloween-kynsimet on tämmöset suokalloset, joka kuvaa näitä kynsiä enemmän kuin hyvin. Värimaailma on suorastaan hieman mutainen ja erikoinen valinta itselleni. Joskus tekee hyvää poistua sieltä omalta mukavuusalueelta! Alla on liukuväri kahdella Essenen kynsilakalla Pretty Cool Lifella ja Wild And Freellä. Liukuvärin päällä tuikkimassa on China Glazen Fairy Dustia kerros. Leimat on leimattu Mimaxin OB5 laatalla ja Born Pretty Storelta saadusta laatasta BP-X13 Essencen mustalla leimauslakalla.


Kuten jo alussa lupasin niin nyt siihen lakkauskilpailuun. Aiheena on tosiaan halloween ja palkinnot näette yllä kuvassa. Osallistuminen tapahtuu Instagramissa ja tarkemmat ohjeet löytyy Kynsiblogien Facebook-sivuilta. Kolme parasta palkitaan ja palkintoja ovat sponsoroimassa Cesarsshop ja Cosmo Nordic Ab. Isommat kuvat palkinnoista löytyy myös FB:n puolelta.

2 kommenttia:

  1. Nää on kyllä super hienot. Ja värimaailma on erikoisen jännä :) Tykkään!

    VastaaPoista
  2. Oho, olinkin missannut nämä! Ihan huikeat kyllä ♥ Värimaailma on nimenomaan mutainen ja toimii kallojen kanssa tosi hyvin :)

    VastaaPoista