26.9.2016

Koska nudea ei ole vielä nähty?


Jostain syystä monissa blogeissakin on näin syksyllä näkynyt erikoisen paljon nudea, tai sitten olen vain itse kiinnittänyt erityisesti huomiota just niihin. Tämmönen vahva nudeilmiö on ollut rakennekynsissä jo pitkään ja siksipä niitä löytyy täältä munkin blogin puolelta melkoiset määrät! Eikö vielä siis mahdu ainakin yhdet mukaan?

Tällä kertaa siis asiakkaalle mantelin muotoiset kynnet ja nudessa pohjassa peittävyyden takaamiseksi taitaa alla olla ensin rakenteessa Zephyriä Mosaicilta ja sitten vielä lisäpeittoa päällä Mosaicin Tallinn geelimaalilla. Keskisormissa glitterinä on Mosaicin Galaxy geelimaaleista Milky Way, josta on tullut ihan mun ultimate favorite. Pääsin harjottelemaan käsinmaalailutaitoja valkoisella geelimaalilla etusormiin ja nimettömät koristeltiin kristallistrassein. Tosi simppelit, mutta jotenkin silti riittävän näyttävät!

7 kommenttia:

 1. Ei hyvänen aika näitä sun postauksia.. En kestä♡

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanat taas kerran ❤ Ja nudelle on tilaa aina! Ei mene koskaan pois muodista ja näyttää aina yhtä tyylikkäältä.

  VastaaPoista
 3. Viihtyisin kyllä varmasti itsekin tällaisissa kynsissä, tosin vain lakkauksen muodossa. :)

  VastaaPoista
 4. Wau! Tykkään. Tosi kaunis muoto :)

  VastaaPoista
 5. ohh miten kauniit!! siis täydellinen muoto kynsissä - mäkin haluuun!
  ja on näkynyt paljon nudea, mutta luulen että johtuu enemmänkin siitä kun yleisestikin muotimaailmassa yms on nude-meininki meneillään ja esim Kylie Jenner käyttää paljon nudelakkoja, huulipunia jne niin useat ottavat hänestä sitten mallia. tai ainakin instagramissa olen huomannut miten paljon on kopioita kylie jennerin lookeista :)

  VastaaPoista
 6. Nämä on hyvin klassisen kauniit. Erityistykkäys noille valkoisille käsinmaalauksille :)

  VastaaPoista
 7. Ai että kun on kauniit <3 Ja antaa tulla vaan niitä nudeja, tähän aikaan vuodesta se miellyttää niin kovasti silmää että aijai :)

  VastaaPoista