21.9.2016

Oman kynnen geelaus


Pääsin tekemään asiakkaalle oman kynnen geelauksen. Näitä en ole kovin monia päässyt tekemään, mutta tykkään kyllä tehdä näitä! Valmistuvat nopeammin kuin rakennekynnet, mutta pääsee kuitenkin vähän jotain väkertämään. 

Näissä kynsissä toiveena oli aika minimaaliset ja ei ihan niin huomiota herättävät koristelut. Päädyttiin siis hentoon glitterliukuun ja nimettömiin leimakuviot vielä valkoisella. Camogeelinä näissä on rakenteen päällä Mosaicin Tallinn ja glitterinä Baehrin Rainbow fine. Leimauskuvio on tehty top coatin alle ihan essencen valkoisella kynsilakalla Moyoun Princess Collectionista numerolla 13. Näistä tuli mun mielestä tosi herkät ja kauniit. :)

Oon ollut vähän muuttotauolla. Tavarat on jo olleet kuun alusta asti tässä uudessa kämpässä. Muuton kanssa ei oikeastaan mikään mennyt niin kuin piti ja ongelmia on ollut matkan varrella riittämiin, mutta onneksi lähes kaikista ongelmista päästiin eroon muuttamalla. Enää takuuvuokran palautuksen kanssa saa taistella. Aikaakin on vierähtänyt, että kaikille tavaroille on löytynyt paikkoja, koska tilaa on paljon vähemmän kuin edellisessä. Kynsipistekin joutui muuttamaan olohuoneen seinustalle, eikä tässä ole vielä edes peiliä tai muutakaan kiinnitettynä. Pöytä sentään onneksi löytyy ja lakkauksiakin olen ehtinyt täällä jo tekemään. Energiat on tosin muuton jälkeen ollut ihan nollassa ja blogeihin kommentoinnistakin olen lipsunut. Olenkin nyt korvannut poissaoloani kommentoimalla useampiin blogeihin ja aion tästä eteenpäin jatkaa kommentti päivässä vähintään linjaa eli kommentointihaastetta en ole unohtanut ja toivon, ettette tekään ole! 

Samaan syssyyn muistutan uudelleen, että Facebookissa on nykyään Kynsiblogit-sivu, jonka kautta on helppo seurata tällä hetkellä 15 aktiivista kynsiblogia (vieläkin mahtuu mukaan). Kannattaa siis käydä painamssa tykkäys nappulaa! Kuvaa klikkaamalla pääsette tuonne Facebookin puolelle. Ens kuun puolella on ainakin luvassa kaikkea jännää, joten kannattaa ehdottomasti seurata!


8 kommenttia:

 1. Nää on kyllä ihanan luonnolliset ja kauniit, kävis vaikka hääkynsistä tosi hyvin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Varmasti menis hääkynsistäkin, jos ei oo yhtä blingin ystävä kuin mä ite oon. :D Mullehan ei mikään riitä.

   Poista
 2. Tosi nätit! :) Tuommoset voisin ottaa itelleni koska vaan :3

  VastaaPoista