14.3.2016

Cuccio Colour Bali BlissSeuraavana uunista ulos CosMeryalta saatu Cuccio Colourin Bali Bliss, joka on sävyltään ihana murrettu violettiin taittava roosa. Tämä vaalea lakka ei ollut ihan yhtä peittävä kuin tummempi kaverinsa Cheeky In Helsinki, vaan vaati kolme kerrosta peittääkseen. Lakassa on ihan pieni hentoinen hohto, eli ihan creme ei ole kyseessä vaan vähän semmonen sanoisko satiinimainen koostumus. Valitettavasti kuviin en hohdetta onnistunut taltioimaan. Lakka oli ohutta, mutta hyvin hallittavaa. Nimettömissä Bali Blissin päällä taas A Star Is Born yhdellä kerroksella.

Jos Cuccio Colourin lakat alkoivat houkutella niin maaliskuun loppuun asti olisi aikaa hyödyntää 15% alennus! Etukoodilla wonderland15 saatte 15% alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista. Alaostorajaa ei ole ja etukoodi on voimassa maaliskuun loppuun asti! Eli kokonainen kuukausi aikaa hyödyntää 15% alennus!Leimailu on jotenkin ollut nyt mun lempipuuhaa, joten koristeluissa päädyin taas siihen. Leimauksessa apuna kohdistuksessa mulla oli Born Pretty Storen kirkas stamperi ja Konadin tumma violetti leimauslakkana. Kuvio on BP-L008 leimauslaatasta. Laatasta tykkäsin kyllä ja kaikki kuviot nousi hienosti. Itselleni ei oo BSP:n laatoista onneksi vielä toimimatonta laattaa tullut vastaan, vaikka oonkin lukenut, että semmosia olis. Born Pretty Storen tuotteet on saatuja.


Born Pretty Storelle on myös tuttuun tapaan tarjolla 10% alennusta. Alennuksen saa käyttäämällä koodia EUG10 ja koodi löytyy myös blogin sivupalkista ja on voimassa kuulemma ikuisesti. Alennuskoodi on käypä kaikkiin normaalihintaisiin tuotteisiin ja postitushan on BSP:llä aina ilmainen.

Vaikka tuotteet on saatu testattavaksi, ovat mielipiteeni kaikesta huolimatta rehellisiä. En hyödy linkkien klikkailusta, vaan ne on olemassa teidän helpotukseksi.

Kuka huomasi blogissani jotain uutta? ;)

6 kommenttia:

 1. Huomasin heti uuden ulkoasun! Luen blogit puhelimella, ja ainakin tää mobiiliversio on kivan raikas :) Kynnetkään ei näytä hullummilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkat silmät! Halusin vähän keväisempää ja kirkkaampaa ilmettä! Kiitos :)

   Poista
 2. Kauniit! Ihana värimaailma :) uusi ulkoasu näyttää hyvältä myös tietokoneversiossa!

  VastaaPoista