9.1.2016

Ruusukultaista hennaaNäistä tuli sen verran kivat kynnet, että halusin päästä esittelemään nämä teille heti! Ajatus oli julkaista vanhempia kynsiä tässä välissä, mutta ehtiihän sen vielä myöhemminkin! Nämä kynnet muistuttaa mua jotenkin kovasti hennakuvioista iholla.

Pohjalta löytyy kaksi helppoa kerrosta kuvassakin näkyvää Opin Don't bossa nova me aroundia. Kärkeen töpöttelin sienellä Color Clubin Cosmic Fatea. Päälle tein jälleen kerran leimasiirtokuvat Messy Mansionin Decal Mattoa apuna käyttäen. Leimasiirtokuvien asettelu on jotenkin paljon helpompaa kuin suoraan leimaaminen. Vaikka mulla on myös Clear Jelly Stamper, niin en ole sen pienen koon vuoksi ehtinyt vielä kokeillakaan. Nyt on jotenkin isojen kuvien aika!

Leimauskuvio on Cesarsshopilta ostamastani BCN-027 leimauslaatasta tuo ihana pitsinauha. En tiedä kyllä kenen kynsille se on suunnattu, koska miellän omat kynteni melko leveiksi ja nyt myös pitkiksi, eikä silti kynsille mahtunut kokonaisuudessaan pitsikuviosta kuin tuo keskimmäinen osio. Upea se on silti näinkin! Koko komeuden kruunasin ihanan ruusukullan värisillä niiteillä. Mä en henk koht pidä kullasta värinä, mutta tämä ruusukulta on värinä sellainen, että voisin huolia niitä myös korujen muodossa! Ihana väri!16 kommenttia:

 1. Nää on niin ihanat! Ihana väritys ja pitsi ja kaikkea. :D Järjettömän kokoinen kyllä tuo kuvio, mutta todella nätti näin osittain sun kynsillä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! On kyllä iso kuvio, ei ihan kaikilla kynsillä varmaan toimikaan. Harmi sinänsä!

   Poista
 2. Nää on kyllä upeat! Huhhuh ♥

  VastaaPoista
 3. Oohlalaa, nää on kyllä mielettömän upeat! Facessakin jo ihailin, mutta oli pakko vielä tulla lukemaan että miten sä oikein nämä teit :) Todella kaunis kokonaisuus ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Onneksi välillä onnistuu tekemään tämmöset omastakin mielestä tuijottelukynnet. :)

   Poista