15.1.2016

Ensimmäiset MILV-siirtokuvat kokeilussa


Näissä kynsissä pääsi kynsille testaamaton China Glazen lakka December To Remember, jota laittelin pikkusormiin ja etusormiin. Vaikka tämä on olevinaan joulukokoelman lakka, ei tuossa värissä ole mielestäni juuri mitään jouluista kuin nimi. Tässä murretun sinisessä lakassa on jännä vaaleanpunainen hohto, joka on oikeastaan se syy miksi tämä I Love Me-messuilla päätyi ostettavaksi. Kynsillä tuo hohto näkyy hieman ja kuvissa ei sitten lainkaan. Harmi kyllä. Sinisiin kynsiin lisäsin vielä glitterpyörylät Opin I Snow You Love Me lakasta.

Muihin sormiin päädyin laittamaan China Glazen No Way Josea, joka päätyy kynsille kauneudesta huolimatta harvakseltaan, koska tuota on haastava löytää enää lisää, joten sitä täytyy säästää. No Way Jose kaipasi mielestäni jotain koristelua ja uskaltauduin vihdoin korkkaamaan Milv-koko kynnen siirtokuvat. Mä en juurikaan koskaan oo koko kynnen tarroista tai siirtokuvista välittänyt, mutta kun näitä I Love Me-messuilla tuli vastaan edulliseen hintaan niin pakkohan ne oli ostaa! Lisäksi näitä on moni kehunut, joten päätin antaa mahdollisuuden.Mä odotin näiltä siirtokuvilta aika paljon, mutta en nyt tiedä lunastivatko ne lupaustaan. Tämä kyseinen kuvio oli kuitenkin sellainen, että se antaa paljon anteeksi ja pienet asennusvaiheen rypyt eivät näy lopputuloksesta. Jos kuitenkin olisin valinnut semmosen kunnon värikkään kukkaoksennuksen, jossa kuvio jatkuu ihan reunoille asti, olisin ollut hätää kärsimässä niiden ryppyjen kanssa. Näissä kuitenkin oli kuvion ympärillä kirkas pohja joka katosi lähes täysin päällyslakkaa levittäessä. Lisäksi täytyy kyllä kehua, että tuon kaltaista efektiä, joka tuossa hopeisessa kuviossa on, ei millään leimalla saa! Joten näitä hopeisia tai kultaisia kuvioita saatan hankkia lisääkin, mutta muut värioksennukset saa kyllä jatkossakin jäädä. Lopputulos oli mielestäni kaikesta nalkutuksesta huolimatta onnistunut


6 kommenttia:

 1. Mun on kyllä kns pakko hankkia näitä hopeisia ja kultaisia koukeroita. Toi hopea on niin foliomaisen upeaa, että sitä ei todellakaan saa muuten kynnelle. Josen kun vielä jostain löytäisin niin olisin onnellinen. Toi joululakka on muuten aika samanoloinen kuin Aenkun Whispering Waves. Se on tietty paljon kirkkaampi turkoosi, mutta siinä on kanssa se pinkki flash mitä ei saa kuvattua sitten millään! Kauniit kynnet :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oi tuo A England löytyykin mun himotuslistalta ja voi olla, että jossain kohtaa se on pakko kotiuttaa. Harmillisia tosin nuo flashit, jotka ei näy missään.

   Poista
 2. Oih kun on kaunis lakkaus! ♥ Mulle Milvit on olleet ihan pelastus kiireisiin lakkaushetkiin, kun leimaus ei lukeudu vaihtoehtoihin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva, että jollain toimii! Mulla on varmaan vaan niin kaarevat kynnet. :D

   Poista