17.1.2016

Geelikynnet mintulla ja turkoosillaPääsin tekemään kaverille taas kynsiä. Kaverin kynnet on siitä kivat, että niihin on melko haastava tehdä rakennekynnet, jollon pääsee ihan kunnolla hiomaan taitoja. Harmittaa kyllä, etten muistanut napata kuvaa lähtötilanteesta. Näihin kynsiin käytin Mosaicin tuotteita. Alinna Sticker, jonka päällä camogeelinä on Blush ja rakenteessa Crystal. Koristeluista löytyy sipaisuna geelimaalia Veil Sunshine, jonka päälle tein raitoja Blue Zirconilla ja valkoisella geelimaalilla. Valkoisen päältä löytyy keijupölyä, josta en valitettavasti tiedä minkä niminen yksilö on kyseessä, kun lappuja ei näissä uusissa keijupölyissä ollut. Joka tapauksessa tuommonen mintun värinen pinkillä hohteella, mahdollisesti Peppermint, mutta en mene vannomaan mitään.

Jos siellä ruudun toisella puolen on ihmisiä Seinäjoelta tai lähimaastosta niin teen mielelläni rakennekynsiä myös muille! En ole vielä kovin nopea tekemään kynsiä, koska haluan tehdä laadukasta jälkeä, eli aikaa kannattaa varata reilusti. Olen käynyt Cesarsshopilla peruskoulutuksen (diplomi vaan vielä uupuu) ja tuotteen vaihtokoulutuspäivän Mosaicilla. Täydennyskoulutuspäivä Mosaicilla tulossa vielä helmikuun alussa. Vielä kun on kyse harjoittelusta, niin hintani ei ole kovin korkea, vaan pyrin lähinnä kattamaan käytetyt materiaalit ja laitteet saaden samalla lisää harjoitusta! Hinnasta ja muusta voi tiedustella tarkemmin lisää sähköpostitse thulianinwonderland@gmail.com. Myös Facebook-sivujen kautta voi viestiä laittaa.

5 kommenttia:

  1. Ompa kivat! Voi vitsi, rupes vähän kiinnostamaan nuo rakennekynnet, tästä ei olis pitkä matka Seinäjoelle! Täytyypäs miettiä :)

    VastaaPoista
  2. Voi kuinka kauniit kynnet! ♥ Kyllä kaveri varmasti ilahtui :)

    VastaaPoista
  3. Kynsillä on tosi ihanat sävyt! :)

    VastaaPoista